Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Велислав Минеков: Мизерията е всеобхватна, целта е една - да я преборим

КУЛТУРА НА ФОКУС

Велислав Минеков: Мизерията е всеобхватна, целта е една - да я преборим

"Трябва да ни управляват почтени, интелигентни, можещи, способни и културни хора"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

от него до другото дърво е все така.

PEYTSCH

Умишлено е сложен в служебния кабинет за да убира присмеха и омразата на българите. Не е нормално да има такава карикатура за министър на културата.

Колко мноо харесвания за отрицателно време,... ама тебе мноо тЪ Аресват уе

Цялото "интервю" бе в стила и идеологията на вестник "Работническо дело"!!! Тъжна картинка, особено с фалшивите усмивки...

Явно счита, че той самият е от "почтените и интелигентните"...

да не счита??

Ти си най-големият мизерник в България!

Другарката Владимирова е отново в стихията си, този път в ролята си на интервюираща другаря Минеков. Нито един сериозен въпрос, само дето една бърза свирка не му направи, но нали г-жа Минекова гледа. Тъжна картинка.

Естествено, че дир-а ще подходи диференцирано към своите и несвоите хора. Подозирам също така, че това интервю е направено не от уважение към министъра, а точно обратното - с цел да бъде дискредитиран, омаскарен и о.с.ран от шепа тролове на статуквото. Ако някой има поне малко останал морал в управлението на този "форум", коментарите на това "интервю" не биваше да бъдат достъпни!

Това е положението ... Хей .... тук няма положение и хейтъри ... Има един неграмотен осквернител на сгради и архитектурни паметници , едно недоразумение на майката природа ... станал ?министър благодарение на комунистическият преврат , сътворен от другаря Радев ... Никой не се интересува от него , защото самата Природа го е наказала ..., , по-точно се е изгаврила с него ...

Министър минетков обръщал внимание на всеки ?

Човек трябва внимателно да слуша Минеков! За съжаление ситуацията на културата в страната е точно такава, каквато я обрисува професорът! Но повечето тук коментиращи са привърженици на простотията на герб и затова не им отърва да проумеят, за какво става въпрос!

Само през служебно правителство , или венецуелски софтуер можеш да станеш министър ! Никой не би гласувал за тебе нещастник НЕГРАМОТЕН

Теб с Мая Манолова в Рая да ви вкарат, пак ще търсите....''мизерия''! Вие не виждате доброто, просто нямате сетива за това.Лекувайте се!

Този и тези , от месец докараха такава мизерия !! Каквато помня от 90те години

Служебната комунистическа шайка използва същите методи на комунистите, превзели властта с кръв на 9.9.1944. Отричат всичко, рушат ли рушат, уволняват неудобни, премахват дори положителните неща, които са постигнати. Това нямаше да е така, ако зомбираното булгаристанско стадо не му правеше яки метани. Историята показа, че няма в света по-гнусна власт от комунистическата и социалистическата, които зомбират из основи, промиват мозъците и унищожават дори инстинктите за оцеляване в хората, които биват превръщани в аморфна, подчинена, робска маса, наречена "пролетариат". Зад тази гръмка дума се крият роби, слуги без мнение, пълен боклук за комунистите, които ги мачкат и си живуркат поради тяхната простотия, бездушие и елементарност. Минеков е комунистическо отроче и много добре знае как да се манипулира окотелия булгаристански матриял.

по голям мизерник от теб има ли,а?!

Какво е това? Натягате се на новата власт? Чрез този миризливец? Послушахте Слави, а? Ужасници страхливи! Дотук с вас!

PEYTSCH

Не се ли срамуваш, Минеков, че си един от ОТРОВНОТО ТРИО ? Кофчекът ти ли е мерилото за култура, комунистическо изчадие ? Още месец и България ще се оттърве от вас ! Завинаги !

Мизерията е в главата Му .

Пари нема. Действайте!

Помним те, как гореше маски по площадите. Помним и къщата на Халкидики, която нямаше нищо общо с парите на черепа. Помним ти и комунистическия татко. Всичко помним. Взимай си 5-те минути слава и изчезвай завинаги от животите ни!

Мноо харесвания имаш ВА

е всеизвестен факт, подкрепен от вскички статистически изследвания и показатели. Незнайно защо обаче, тя не засяга политическата глутница. Логичният извод е, че именно политическата "каста" е причинителят на мизерията и трябва да се пребори и премахне.

Г-н Менеков, вие за нас сте един бок. аз няма да чета какво казахте защото всичко което казвате е верно иначе румен радев нямаше да ви сложи за министер на просветата, мизерията е наи лошата очителка. герп одкрадоха парите ни опропостиха живота ни, тряват ни честни умни като теп и радев които да ни управят за 4 години. герп превурна българия в една кочина а българските жени станаха слуги назапат кадето бършат оакани задници на дементирали пенсий за 4 евро на част. мажете работят в кланниците в германия а някой от тях обслужват стари дебели геьове за да имат жобни. на септермви всико с бюлютината на радев и бсп в ръка

Защо толкова неграмотно, како? Мизерията ли е виновна?

Написаното показва, че госпожата е много неграмотна и следователно това са новите. Този е един представител на простотията и трябва да го махат веднага

си най- големия мизерник!

Напоследък в DIR, коментарите се манипулират и трият здраво ! Най вероятно, заради рекламирането на бездушни и вулгарни екземпляри !

И блокират....

До коментиращите от държавната администрасия, дето много плямпате, колко много сте свършили?! Ей на вижте се! Тутурутка "Няма здрасти!" https://www.youtube.com/watch?v=O8-6HAN7G9s

Но ти по-добре кажи за "боклука"-крепост в Каварна.......Поне да беше си размърдал онова там отзад да идеш и да видиш преди да плямпотиш глупости. Както каза и Цонко в интервюто, поне направи безплатна реклама на обекта! Но давай напред, още малко ви остана. По-добре помисли кого да уволниш или по-скоро да ти наредят. Нали знаеш какво те чака след месец? Май си се взел насериозно нещо, а?

Малоумно интервю, на малоумен репортер и малоумен итервюиран.

Да, точно мизерник си е минетков. Този се превърна в тотално, кенефаджийски сайт.

Да , обаче защо не го пита кухита мислирка, как така неговите изложби са били финансирани от Черепахи ?

Затова нищо не става в тази държава, защото като дойде ново правителство, първо унищожава всичко направено от предишното, после се заема със себеуреждане и кражби. Балкански реваншизъм и нихилизъм!

"Божков пазарувал произведения на Вежди Рашидов"... нищо не разбрах. Какво общо има министерството на културата? Какви са тези несвързани бръщолевения?

Стига бе, не ми започвайте деня с тоя помияр гнусен. Таман закусих, и трябваш да ходя да повръщам, толкова е противен. Оставете го за след 22:00, за хора с по-здрави нерви.

Никой нормален човек не се интересува от мизерията в главите на комунистическите боклуци....

Защо са тия критики и преувеличения. И ние живеем в България. И ние работим в държавната администрация и виждаме, какво се случва и как е работено и какви резултати са постигнати. Пълно омаскаряване се цели от служебното правителство, а не е така. Сега при служебното правителство не се работи-само се говори, и то се критикува. Целта е обаче, хората да си направят верните изводи, и да не допускаме България да се превърне в чалгаро-милиционерска държава. Гласувайте умно!!!

Трябва да се пребори , най-вече мизерията в главите на хората!?

Нагъл червен боклук! Мизерията сте вие - л@йняното трио - слуги на Черепа, Рубладжията на Москва, Чалгарина на заплата от Мустака.

По - скоро трябва да говорим за културата на министЕра !!!! СМЕШНИК !!!!! Пълен нещастник !!!!! Жалко човече !!! Носещия ковчези --- от високо лесно се пада и много боли !!!!!

Тъй като не може да се търси колективна вина от служебния кабинет за золумите му, главният прокурор ще почне поединично от Минеков и Кацаров за престъпленията им срещу държавата. И двамата са за затвора.

Гнусляр! Разбихте страната, лъжете безочливо, цари хаос и безвремие. Това няма да ви се размине!

Друго си е да влачиш ковчези…

Календар