Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Възстановени филми на Чарли Чаплин ще бъдат пуснати по кина в цял свят

КИНОЛЕГЕНДИ

Възстановени филми на Чарли Чаплин ще бъдат пуснати по кина в цял свят

Френската филмова компания mk2 и международният дистрибутор Piece of Magic обединяват усилия за да отбележат 100-годишнината от излизането на филма "Хлапето"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Глупости. Те отдавна са реставрирани. Това че измекярска френска фирма, която се занимава с дистрибуция на политкоректни LGBTIQ (демек гейски) филми,решила да пусне нещо щот няма поликоректни филми в момента,може да бъде новина само за необразовавите от дира. Кой звае и как са ги орязали. И не съм сигурен,че наследниците на Чаплин са им дали току-така правата....

Похвално, той го заслужава! Ние също! Когато ми е кофти от "обгрижванията" на системата относно здравето ми, доходите ми и т.н., си пускам "Великият диктатор" да се посмея на оригиналния замисъл, който може да бъде само от ум-бръснач! Като че ли е пророкувал с този филм и е провидял днешната обстановка. Нищо не се е променило от тогава, има ги с лопати да ги ринеш такива "герои" и персонажи!

Пропуснали са да уточнят, че „възстановяването“ на филмите включва редакция и премахване на кадри, които не съответстват на съвременните представи за „политическа коректност“.

Гений!И след още 100 г. НЯМА да има друг като него!

Отлично и Баво! То с тези желазарски ,,филми".....,какви ли не глупости ни предлагат. Свръх човеци-спасяващи света. ....

Календар