Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

В края на март 1984 г. - една друга Варшава, една друга Полша, един друг свят

ПРЕЗ ОБЕКТИВА НА ВРЕМЕТО

В края на март 1984 г. - една друга Варшава, една друга Полша, един друг свят

Поглед към живота на Стария град със снимките на Иван Григоров

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Я виж ти! Дира се усети накъде духа вятъра и веднага смени тона. Довчера ни обясняваше колко бил хубав социализма и какви добри хора били фамилията Живкови - а днес обърнаха плочата и давай да си спомним уродливото лице на социализма! Другари журналисти! Не забравяйте, че НИЩО не е забравено и НИКОЙ не е забравен!

Има нещо много сбъркано, постоянно да с правят паралели на днешния ден с исторически времеви отрязъци. Хората се променят, мисленето им, бита им, дизайните и т.н. Ами дайте пък тогава да погледнем и сравним Полша от преди 100 години каква селяния е? колкото да сравненията с идеологиемите, Китай пък е друг пример къде в бъдещето се намират, с лошия социализъм. Всички етапи са субективни спряма народите. Истинаата е, че България издиша тотално и необратимо!!!

Беше най-помиярската държава в източния блок. И сега са помияри.

Друга Варшава, друга Полша. .., но същите , курви, че и пудели на ФАЩ

Сега вече са първенци по искане и УЖ спазване на санкциите на ЕС.. И по напън да бутнат Германия от първото място в ЕС.. Но отчета за търговския им стокооборот за 2022-ра с ЕС и света показва намаляване от 52 пъти!!! И сега пак Полша е друга - реже си ябълковите градини за огрев..

Баш тогава бяха изгладнели като канални плъхове. Имахме в семейството един, женен за полякиня...идваха с по един парцал за подарък и си тръгваха с фиата, пълен с лютеници, сладка и какво ли не. После живнаха и полякинята го нарита, дъщеря му се отрече от него...ако си мислите, че рускините са ужасни съпруги, значи не знаете нищо за полякините. Май целият им народ е подъл и безпринципен.

Колко хубаво е било по време на руското робство. Прахосмукачка, чушкопек, белно-бял телевизор и джуган - основните стоки, притежавани по онова време. Какво повече му трябва на човек... Може би и банани по Коледа.

къде в статията видя уродливо лице - в усмихнатите деца, в дамата с кожите и художника, в добре облечените хора - къде???? Ех, ти - вечния мъничък човек.

е, на когото стоките са най-важното в живота, да, беше безстоково. Обаче.......... имаше душа, ама тя не е стока, не се брои.

Иха! Още пушечно месце на източния фронт...

Къде са и съвецките паментици на освободителите. Ние имаме над 100 паметника в страната и един грамаден в столицата а те един поне--неблагодарници

поляците са тъпи и продажни курви! най-често в "мъжки" вариант на свинете, които са Божии твари, по-честни от поляцитя! за това ще трябва да предадат варшава на Русите! Бъзикам се! на никого не му трябват полските юдейски курви било то "политици" и бжежински! кой бе бжежински, "папата" на "българската следа"? но, както и да е! да оставим споровете за жените на сталинка от мвф. полша фалира! пак! но този път тотално и няма как да спра процеса... иска ми се да спра разпада на полша, нооо... какво ми остацва друго освен да праскам минуси на рашаните... хахахахааа... Бог с нас

Днес Полша е на светлинни години пред РБ!Защото там няма комунисти-руски подлоги !

Хм, спомням си, че им събирахме дрехи и им ги изпращахме.....а те за благодарност станаха първите европедали..... Боклуци с една дума. Пожалили ги германеца и руснака през миналия век.....

Полша за Европа е като Сомалия за Света . Единствената Държава с Лагери на Смъртта в които са изгаряли Хора .

Видях мизерия и недоимък - явно вие комундетата сте генетично увредени!

Китай са "добре" само по големите технологични центрове по източното крайбрежие. Останалата част - мизерия.

Те били ли са под турско робство. Идиот.

Гледам и по новото време, рано, рано в неделя са изпълзяли всякакви червеи, затова да отбилежа, за да не забравите, че: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU, Sm3hurk0 и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

Е... тук ги чукаха само мангали.

И защо черно бели снимки,за подсилване на лошата емоция.... Ей,това не е било 1943 все пак....

Набутай си китарата в гзъ. От вас по продажни к урви едва ли има по света. Ако те интересува защо е така мога да ти отговоря веднага

Календар