Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Тя вдъхнови Адел и Елтън Джон и бе идол на борците срещу расизма

ЛИЧНОСТИТЕ НА МУЗИКАЛНАТА СЦЕНА

Тя вдъхнови Адел и Елтън Джон и бе идол на борците срещу расизма

90 години от рождението на Нина Симон

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не могат да се отрекат заслугите ѝ в музиката и като защитник на правата на черните, но също така е съсипала голям брой прекрасни песни с несполучливи кавър версии.

Най- големите РАСИСТИ са негрите ДЯВОЛ- маймуни и Нелсън Мандела... Тия НЕ искаха Англичаните да ги управляват Африка...Негрите са алчни животни , които искат да ти ОТКРАДНАТ Парите, Работата и Земята и да ти ЗАВЗЕМАТ държавата.. Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Дяволицата, както я наричаш, е мъртва от двадесет години. Една от най-великите певици на всички времена. А ти си жалко човече. Когато постинеш нещо и на десет процента от това, тогава имаш право да говориш тъй. Дотогава си просто смешен.

...бомбаHдирана ...

Що е то расизъм в най-демократичната страна в света?! Жената е яла холандски кексчета изглежда!!!

Каква е целта на тази публикация? Не е ли казано, да не си създаваме идоли и кумири? А вече такава музика не се прави. Само вижте "Евровизия" как се изврати. Както и да е! Музиката на Н. Симон дори и хубава, не ми допада, защото просто се влачи. Но виж, това вече е други нещо: https://www.youtube.com/watch?v=0hcEiEyylEA

10 000++++++

Всяка трета дума в тази статия е "расизъм". Наврете си вашия "расизъм" обратно в кафявите дупки.

Къв е тоя кюмюр бе ше и ЕПМ.

“"Знаех, че съм достатъчно добра и ми отне шест месеца, за да разбера, че не съм приета, защото съм чернокожа. Никога не успях да преодолея този явен сблъсък с расизма". Расизъм прев 1960 в страната на демокрацията, която учи дял свят, с кръв и бомби? Тази си измисля.

Така е, в САЩ са биели негрите. В СССР Сталин знаел ли колко националности е избил?

Календар