Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Сравнете актьорите от хитовия сериал "Чернобил" и реалните участници в ядрената трагедия

СВЕТОВНИ ХИТОВЕ

Сравнете актьорите от хитовия сериал "Чернобил" и реалните участници в ядрената трагедия

Филмът е признат за по-добър от "Игра на тронове"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това е игрален филм. Разбира се, че има художествена измислица. Сериалът е потресаващ!

Кой е той? Че документалното кино се разми с риалитита и дори игрални филми. А там всичко се прави, за да е интересно и гледаемо. Не, за да е вярно. Тоя същият, който обясняваше колко са страшни дружбенските ромчета по 140 см. и 50 кила направи и филм с "археолога" Николай Овчаров за откритите в България вампири... В момента прави филм за същровището на Черната Брада и пак - хваща някакви прошляци от улицата, казва им какво да говорят и така. Режисьор, оператор и водещ мошеник. И накрая минава с мини шрифт "Всички герои, персонажи, места, имена и събития са измислени, повечето случки са преработени за драматичен ефект. Всяка прилика... бла-бла-бла." Това не са документални филми. Това са игрални филми. Защото се играят роли.

Преди време, здраво въртяха по кабеларките "Гражданинът "Х" с Донълд Съдерланд, за разкриването и залавянето на Чикатило. Нищо вярно с тогавашната атмосферата в СССР. Наскоро гледах "Консултант"на НТВ по темата и много ми хареса. Не мисля, да гледам този сериал, а да изчакам този на НТВ.

По този повод един съвет за ватник като теб - смени си ника от Джак Изкормвача на Чикатило - ще ти отива повече, а и ще отговаря на атмосферата, в която живееш.

Същото беше с бозата "Денят на Чакала" за Карлос Рамирес Санчес - Чакала. Там този който трябваше да бъде обучен за двойник от Доналд Съдърланд(пак той), за да излъже съратниците на Чакала, беше рус и синеок. При положение, че Чакала е бил с черти на латиноамерикански индианец. Но филмът не е лош, ако не го приемаме за документален. За екшън-комедията с елементи на пародия "Чакала" с Брус Уилис не ми се говори изобщо. Нищо общо с нищо. Най-малкото събитията във филма се развиват години след като френските служби го докараха в чувал от Судан. И то не заради отвличането на самолета на срещата на ОПЕК или другите атентати, а защото по-погрешка застрелва двама техни френски колеги при рутинен обиск на един блок, в който се укрива. Оттогава нещата стават лични и макар и да го гониха по цял свят, 20 години по-късно си го хванаха, осъдиха доживот и го приключиха. Четете си книжките по темата. Киното е шоу, дори да се прави на документално. Имаше един епизод на "Най-опасните градове в света". И тоя сладур автора и водещ се беше забил в София, в ж.к. Дружба, да се прави, че си урежда среща със сутеньори да купува жива плът. И там едни наши роми мухльовци по 50 кила му разказват каквото им е поръчал и чел по темата... Пълен смях.

Филмът за двоника на Карлос Чакала не се казваше "Денят на Чакала".

Горбачов - никаква прилика...

Много добри, и сериалът е много добър

Документален не е, а за такъв се бара. Значи не е добър. Ако е занимателен да губи време там - хубав е, прав си.

Календар