Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Спенс: Какво като няма ДС, да не би да не сме всички агенти на системата?

ОТВЪД СИСТЕМАТА

Спенс: Какво като няма ДС, да не би да не сме всички агенти на системата?

Новият рап стана новата чалга, "задухаха комерсиалните вятъри, не мога да се размина от рапери" споделя рапърът

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Защо още някой му отразява мнението на това гладно куче, дето лежи на лаври от преди 20 години. Само го чуйте - или капиталистите са му виновни, или системата, или младите МСта, а ако не те, бившата жена, че е неудачник и бездарник, който е изкарал 1 добро парче 2000 г и после нищо. Да ходи да се реди на опашка за безплатен обяд! Дет се вика "на калпав ... вълната му пречи".

Нямал вдъхновение с бившата му жена. Абе, бай уй, откога не си правиш свестно парче? 15 години? Иначе живееше в апартамента на бившата, а и на гърба и. Всички съседи я оплаквахме как бременна мъкне 10 литрови туби с вода. Сега в дома на някоя друга сигурно живееш. И тя ли се разхожда със синини по лицето?

Бившата му жена му пречила. На крива ракета, космосът и е крив. Как няма да и а скандали с тоя нароман.

тоя е видимо мангал(възможно да е осиновен мангал), цялата мангалска общност в РБ е подобна на това лице с вид на кучешки гъз

Сори, брат. Имаш и добри парчета, ама мисленето ти е на дърт непрокопсал комуняга. Това, че ти не си успял на Запад или, че считаш ,че всички българи там са втора ръка - ми лъжеш бе, мен. Има стотици инженери, лекари, архитекти и др., които са шефове на отдели или цели фирми и тяхното мнение тежи! Просто сред твоята среда на квартални тревомани не е успяла:) но това е друго нещо.

- Ти определяш ли се като ляв, като комунист...? - Аз не защитавам комунизма, но съм живял в него и знам какво беше. 1989 - 1975 = 14)))))))))))))))))))))

Този е пълен виц. Какви глупави предавания се беше продал да води, все едно не помним. Човекът е пълен продажник, ама явно няма кой да го купи. Или може би се е намерил някой да му хвърли някой рубла, нали Путин каза, че рапът не трябвало да се забранява, а да се контролира. Изключителен нещастник.

Спенс дали прави разлика между Русия и Съветския съюз и дали смята себе си за комунист?

Kenn1111

Общо взето казва истини които няма да се харесат на определена група хора.Евала че има топките да нарича нещата със истинските им имена и оценката която дава за това кака е било и как е.

Как така нито едно комунде не емигрира в раССССия или чайна! Почему така, дрОгаре! Все лошия, прогнил Запад ви влече!

"Ако цената е такава да живея във време, в което съм спал на отключено и да не правя рап, аз съм съгласен да я платя тази цена."-Спенса ... “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете” - Бенджамин Франклин.

Kenn1111

Явно не си разбрал какво иска да каже с това но.....цитираш.....

поредният интелигентен човек, който не се страхува да развенчае митовете за "демократичното" ни благоденствие и който естествено е оплют от пасмината олигофрени и чалгари, издрискали фекалиите си, под формата на коментари, по долу...

Донеса симпатизира на СССР, не на Русия.

По-глеми тъпотии и лъжи отдавна не бях чел! Трагедия! Това е сравнително млад човек. Мислех доста да пиша, ама няма смисъл. Само да го питам другаря спенс от каква фамилия е? Кои са му родителите?И като пее фак Америка вива россия, що изпълнява американски стил музик, а що бе??? Да каже като говори за заводи, къде са тия заводи сега? Всичките тия псевдо заводи фалираха, както и самата държава. Три пъти!!!

Не той, а ти си зле, при това много!... Точно заради такива прошляци, като теб, не сме народ, а мърша!

Роден 1975 г. (45 г.)))))))))))))))))))))))))

Браво!! Невероятно обективно и истинско. Не се страхува да говори за нещата както бяха и както са, напук на помията с която заливат хората вече 30 години. Respect!!

Помията която идва от помиярите цели 77 години. Оле!

На Спенса всичките му познати в чужбина са берачи на ягоди и тираджии :)

Legend

Абе, Спенс, може ли да си толкова ограничен? Според теб на Запад отиват само селяндури, които стават берачи на ягоди? Наистина си от простолюдието.

ти говори за масовият случай, но и тези дето по-така са друг вид берачи. Във всеки случай купен и продаден.

"Но какво ставаш като отидеш на Запад - ставащ берач на ягоди и лакей." Само дето по време на социализЪма всички бяхме лакеи и крепостни, дори партииците и големците. Смехотворно е уж свободолюбив човек да препоръчва тиранична система.

Не е и виждал тези от заводите, дето вярно имаха работа за цял живот, само дето не можеха да я напускат и да идат до София например - искаше се софийско жителство. За почивки по Гърция и Турция никой не можеше да си мечтае, освен партийния ешалон.

е агент на Маяма Нолова. Говори само глупости и чака ръкоплещения

Как да няма ДС ? Тоя къде живее в "облака". ДС ще има, докато има държава.

За Народна република България ли говориш?

Големец е Спенс!Всички текстове са му смислени,не се продаде и е много прав за филтрацията(цензурата). Да е жив и здрав и да продължава да бъде комерсиален!

Да НЕ бъде *

Тоз рапар-кумундел нема ли и той да емигрира в злият США при приятелчето си дрОгаря Биг Ша! М!

Повечето селяни сте агенти на комунизма, не спирате да го възхвалявате.

рапър комунист :))) тъпак си

Абе има ли някой по тези земи, който като се изтъпани да не говори за ДС, петолъчки, комунисти, партизани, зими на Виденов, кризи, преходи и още, от преди половин век и повече. В какво измерение живеем и с какви мозъци!?! Баси матряла!

Само трябва да премахнем болшевишките паметници и повече няма дума да обелим за шумкари, каскети, градски пролетариат, работническа интелигенция и тн.

Календар