Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

След 46 години български бас отново записа "На многая лета" (ВИДЕО)

МИСИЯ

След 46 години български бас отново записа "На многая лета" (ВИДЕО)

"В навечерието на новата 2023 г. исках да направя подарък на моите сънародници. Затова записах този клип и с екипа ми го предоставихме за безвъзмездно излъчване на медиите. Нека тази молитва достигне до всички и да има здраве и благоденствие във всеки български дом", заяви Хари Драганов

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

На многая лета! Хареса ми! Дано Бог чуе молитвата ни! Амин! Поздравления, г-н Драганов! Успехи!

Тоя сайт има ли изобщо модератори? И ако да, те не виждат ли каква простотия се вихри тук? Каква ниска култура и липса на възпитание преобладават! Никой никого не задължава да харесва, но нека онези, които не одобряват някого или нещо ни спестят просташките си коментари! Сайтът е за култура, не за малограмотни простаци с мания за величие. Ай сиктир!

да си траем, демек и сиреч. Не, моето момче. Няма.

Няма да замълчиш, то е ясно, докато не изплюеш цялата си отровна омраза. Но има закони на Космоса, за които няма как да си чувал - накратко казано: всичко се връща!

Командва модераторите какво да трият! Какъв е проблемът вместо да те намразят яко в един пост, да те намразят леко в четири отделни поста, щото не им харесваш? :)))))))) Весело посрещане на Новата Година и пропаднало ловене на балъци! Чакаше да те канят за ЧНГ по мероприятия и да ти платят по швейцарски. Няма да може. :)))))))

Сам се издаваш - "да те намразят в четири отделни поста"... на които авторът е един и същ - ти! Добре, че си и прост, та си признаваш без бой. А четящите да си правят изводите сами

Колкото повече оперни певци уважават Православната музика и я разпространяват, толкова по-добре! Типично по ганьовски някои бързат да плюват. Комплексарщина яка!

Например "Guns`n Roses": "Knockin' On Heaven's Door". Оригиналът на Боб Дилън не е по-добър, определено. Има причина за нова версия. Та и тук така - защо е нужно, като не е по-добро? Не е нужно!

Къде е казано какъв трябва да бъде кавърът? И кой определя дали е по-добър от оригинала или не? Вие ли? Вкусовете на публиката са различни, следователно никой не може да определя кое е по-добро, още по-малко пък дали да се прави кавър или не. Малко на социализъм намирисва това разсъждение, когато имаше едни комисии, които решаваха и определяха кой какво да прави. На когото нещо не му харесва - било оригиналът, било кавърът - не го слуша и толкова!

Много хубава идея и отлична реализация! Браво на Хари Драганов и екипа му. Не бях чувал за него, сега поразгледах из Интернет - човекът си има чудесна кариера, има мисия в сферата на духовната музика. Желая му успех! Хейтърите хейтят, защото ги гризе завист. Няма друго обяснение.

Към модераторите: Проверете дали повечето "мнения" под интересната публикация случайно не са от един и същ IP адрес. Или пък дали не идват от разни екзотични държави на пръв поглед. Стилът на повечето е еднакъв, което говори за един и същ хейтър. Не се занимавайте с него, просто изтрийте глупостите му. Поздравления за смелостта на г-н Драганов, това е точната дума! Никой не очаква неговото изпълнение да повтаря онова на великия Борис Христов! Но и не заслужава ругателските думи, хвърлени на едро от големи "познавачи". Повтарям, струва ми се, че става въпрос за един и същ жалък хейтър.

Борис Христов - вечен и ненадминат. Царство му небесно.

Ама това не е бас! Няма дълбочина, няма красивия обертон ... абе какво е това?

Хе-хе-хе, много ти е широко сакото на Борис Христов, баце! Хич не ти става и ти виси, кат на миндил Данка фустата. А че си хипердякон - що от това, че те не те бива много. И друго да ти река - от туй безплатно видео ми се дигнаха киселини - уф-ф-ф, развали ми новогодишното еденье...

Нашите енорийски попове пеят много по-добре.

Борис Христов беше бас! Срама нямате, младите ей!

И на старото произведение са изтекли авторските права. Можете да си ползвате и двете. Вие преценете на кой басът е по-дълбок! :)))))))

Бъркате авторски и изпълнителски права. Авторските са били изтекли още при първия запис, за изпълнителски няма как да има претенции при положение, че става дума за съвсем нова интерпретация

И сега си търси място под слънцето. В България слънце няма. Марш! Чиба! И басът ти... много плитък, бе!

Неслучайно казват, че геният на завистта е роден по нашите географски ширини. Защо мразиш човека, има ли причина? Веднъж си го наплюл, колко още пъти ще го правиш под различни имена. Що направо не се подпишеш със собственото си име, та да лъсне на всички кой си, анонимни завистнико!

Какво му е на стария? А Бай Хари иска да си направи реклама.

Вторият ти злобен коментар, анонимни завистнико! Толкова си заслепен от омраза, че не си даваш труда поне стила малко да попромениш, та да не личи, че си един и същ. Уви, личи ти от километър!

Защо е нужно? След.......

И защо пък не?

Щото може и няма кой да го спре? Това е женска логика.

Календар