Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Създателят на ансамбъл "Чинари" Асен Павлов: Българинът не е единак. Правят ни такива!

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Създателят на ансамбъл "Чинари" Асен Павлов: Българинът не е единак. Правят ни такива!

"Мъжкото присъствие, женското танцуване - неща, които в днешно време някои размиха, във фолклора са бетон", казва душата и двигателят на първия частен ансамбъл в България

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Българинът не е единак. Правят ни такива."Кои те прави такъв бе джанъм,марсианците.Българите все някои ни прави нещо ,учи ни на нещо абе все друг ни е виновен.

Абсолютни глупости !Няма нищо общо с българския фолклор !Измислени танци и хореографии !Тия трябва да бъдат съдени за убийството на Българските традиции и танци !

Бля, бля, бля...! Платени простотии !!

това е изгьзица неква. Наи смешното е копирането на ирландските танци риверденс. пууу... как се осират нещата. И тоя е феикажия

Правилният израз е: Българинът не е единак. Позволяваме да ни правят такива!

Правилният езраз е:Българинът е единак и никой не го направил такъв !

Ама пуснете я жената, Тина Философова, да Ви прави интервютата и повече да списва, така. Знае какви въпроси да задава, как да ги задава, за да върви плавно цялото интервю. Речта да се лее хоризонтално, а не да пада от стъпало през стъпало, докато стигне дъното и отиде в канала. И биографична справка не я е домързяло да направи. Ако и тя си е избрала интервюирания - имате ценен кадър. Пазете си го - материалът беше интересен, "душата и двигателят" имаше какво да каже. Без да е позьорско и клиширано. пп: Давам си коментарът, като възпитаник на Нели Огнянова, Веселка Табакова(лека и пръст), Гого Лозанов, Марко Семов(лека му пръст), Нери Терзиева и т.н. Демек имам някакъв ценз, макар и минимален. Пък и вие сте сложили бутонче "Коментирай", значи ще коментирам.:-)

То цяла електронна книга...:))) Но е доста по-добро от случайните и безразборни изхождания на баскетболиста и ездачката в изака...пардон "Издирените истории".

Календар