Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Румен Леонидов: Мъдри хора като учителя Ваклуш са ни много необходими и днес

ПЪТ НА МЪДРОСТТА

Румен Леонидов: Мъдри хора като учителя Ваклуш са ни много необходими и днес

"Ваклуш Толев е мъдрец, какъвто нашето общество много рядко е имало, много рядко е излизало от недрата му и скоро може би няма да излезе", казва писателят

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Може г-н Толев да си е вярвал на това, което е мислил. Както и да си е вярвал, че е преродения Христос. Но едно е безспорно, като има толкова големи прозрения, защо не прозря каква бе целта на ДС когато доведоха Симеон. Ами до последно ходеше да си говори с него. Знаем кой доведе Борисов и какво стана после.

Румен Леонидов е известен най-вече с това, че ръси "истини от последна инстанция"! Това, което той ни снася благосклонно, не подлежи на съмнения и дискусии, точка!

Перко Наумов си иска Учителят Ваклуш ! Ах ти, вакло агънце, защо не вземеш мотиката и не окопаеш розите и не подстрижеш на коча мъдете ?

Румен Леонидов.....забравен,нетърсен........Ами всъщност ,кой знае ,кой е той !? Напомня за НЕЗНАЕН пророк....Месия......... Ние освен с футболисти и измислени пророци ,с какво друго се напъваме да подскажем,че ни има ....БЪЛГАРИТЕ.....!?!?

Ваклуш беше не особено успешна имитация на „учителя“ Дънов. За съжаление такова ни е равнището.

Мдам, същият мошенник, като "учителят ДЪНОВ", ама няколко класи по-надолу! В синхрон с цялостното съсипване на критериите в България.

до Тра-ла-ла Явно трябва да те тресне животът, за да разбереш някой неща ... време има достатъчно!

Как не ви е срам! Учителя Дънов е преродения Исус Христос!

ZaЗащо пожелаваш зло на Събожника си. Нали бяхте диховни много. Ха-ха. Тъпа секта.

Не се учудвам, що обратната захапка кандидат-депутата Глиги оди на гости на либерала "академик" Румен Леонидов. Обаче не знам кой кого тропка.

Мъдри и добри хора винаги е имало, има и днес, но те не обичат публичност и не се самоизтъкват, за разлика от повечето псевдоинтелектуалци.

В грешка сте... Тоя другар не само обича публичността, ами и цял канал в тубата има с тъпите му лекции... и облъчва ли облъчва заблудения народ...

Всъщност като казвам, че има добри и мъдри хора и днес, аз не визирам Ваклуш, защото, да си призная, не знам нищо за него, освен името му. Говоря от личен опит, защото познавам такива хора и знам, че те не търсят известност, а смирено си гледат работата.

Нямаме нужда от псевдомъдреци, еретици и богохулници! Ама те такива, като другаря ти румен леонидов, се надушват отдалеч!

Календар