Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Романтикът на операта - Джузепе Верди имал лоша лична съдба

ГЕНИИТЕ НА ОПЕРАТА

Романтикът на операта - Джузепе Верди имал лоша лична съдба

205 години от рождението на великия композитор

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Творците изливат мъката в произведенията си, почти всички гении са нещастни в личния си живот, щастливите хора няма за какво да творят, те са заети със собственото си преуспяване.

БЛАГОДАРЯ ЗА СТАТИЯТА ПОКЛОН ПРЕД МАЕСТРОТО ВЕРДИ

Здравей Еми, Обожавам оперите на Верди. Благодаря Ти, че си написала тази статия сама което е похвално. Предполагам не е превод от чуждо издание, тъй като няма упоменати използвани източници. Би ли преразгледала заглавието, ако е възможно, тъй като що се касае до един човек словосъчетанието "лична съдба" е неуместно. Има вестник "Лична Драма", бих казал интересен феномен между другото, но доколккото ми е известно подобно словосъчетание "Лична Съдба" не съществува в българския език. Надявам се и аз да не съм допуснал много грешки в коментара си. Все пак по-приятно е да се наслаждаваме на музиката на маестрото, разбира се. Така че, приятно слушане на всички и Прекрасен Ден!

Поздравления,благодарение на вас толкова факти от културата ни стават известни!

Поздравления,благодарение на вас толкова факти от културата ни стават известни!

Подобни трагедии или пречупват човек, или разкриват силата на един велик дух. Всъщност животът е едно непрестанно превъзмогване, и той трябва да се изживее именно така. Само тогава е постигната неговата цел! – като училище и израстване на душата!

ПОКЛОН Маестро. Мир на праха МУ !!!

Хайде, хайде... лоша съдба. Да умрат близките ти наистина е лошо, но Верди напуска този свят известен, уважаван и всепризнат. Още приживе името му става символ на борбата на Италия за независимост. Фактът, че създава толкова много произведения свидетелства, че не е бил толкова зле ;)

Календар