Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Посланикът на Испания пред Dir.bg: Културният ви живот е забележителен във всички сфери

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Посланикът на Испания пред Dir.bg: Културният ви живот е забележителен във всички сфери

"В края на председателството ни подкрепяме България не само за Шенген, но и по всички важни въпроси" сподели още Н.Пр. Алехандро Поланко

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Колко хора могат да си позволят да отидат на театър?

ПРОСТО ДО ПОДЛУДЕЙШ. ТОВА ЧЕ ДРЪНКА ГЛУПОСТИ ГОВОРИ МНОООГО ЗА КУЛТУРАТА НА ТАЯ ДЪРЖАВА

Когато се говори официално за дадена държава за дипломатическа мисия и така нататък се използва официалното име на държавата, което е Кралство Испания а не само Испания повтарям Кралство Испания Reino de España!! Няма смисъл да говоря за нивото на журналистика абсолютно безсмислено

Испания има доказана във времето история на подкрепа за България! Още навремето когато не даваха визи за ЕС и беше трудно даже за чиновници Испания даваше шенгенски визи и съдействаше максимално! Това е дружески южен народ, близък, който ни симпатизира и няма нищо общо с холандския расизъм и австрийска мизантропия! Редно е да се преориентираме към големи глобални играчи, като Испания и испанския свят и да спрем да приемаме холандски и австрийски пудели да се правят на инвеститор номер едно, защото не са, а въртят и препират едни пари. Допуснахме разни маши да въртят парите на инвестициите и сега да ни рекетират грозно!

Испанците са супер дружелюбни и добронамерени но недей да смесваш двете неща нямат нищо общо манталитета им с българския българите са злобни лоши завистливи испанците са точно обратното на това няма смисъл от постоянни градски легенди без дори крака ви да е стъпвал тук и без дори да познавате испанец испанци с широко скроени големи хора за разлика от нас

Последните няколко години гледам все емигранти идват си тук, озъртат се и все- ама вие добре живеете, ама ние там се лишаваме, ама как така?! и прочие евфемизми на - май пак се прецакахме като българи. Тези, които не могат да приемат грешния си избор да не са вече в родината си продължават да дълбаят- колко са лоши, зли и завистливи българите... Не е нужно това, освен ако не ви успокоява и не ви дава някакъв комфорт до неминуемото завръщане в родината, където пак ще сте аутсайдери щото сте загубили позиции. А в Билбао познайте от три пъти кой народ живее? Даже и това ви е убягнало!

Отново от комплексар ще на приятелю От нищо не се лишаваме караме електрически автомобил на две години имам собствено жилище децата ми ходят в хубаво училище безплатно здравеопазване едно от най-добрите в света невероятна инфраструктура и транспорт да не говорим за храна да поговорим Хайде помисли кой се лишава сега комплект просто комплекс сте ви нямат край

Патил съм си от испанското здравеопазване. Дори не е добро. 80% от диагнозите на държавната застраховка се оказаха грешни, 60% от лечението грешно. Безплатно като плащаш 300 евро удръжки от заплатата? А туй за широко скроените... Хайде няма нужда, не знам как е в Билбао, но те се мразят един друг повече от всичко. Леви срещу десни, десни срещу леви, мъже срещу жени. Като се сменят тези на власт, първата им работа е да унищожат всичко направено от предишните. При това колкото по-близко са, ако са конкуренти, повече се мразят. Особено след кризата 2007.

Троле, здравеопазването е безплатно в Испания на 100%-когато дори само един член на семейството плаща осигоровки всичко са осигорени!!! Лъжец и трол!!!!

Безплатно няма. Въпроса е кой и как плаща. За да е безплатно за жена ти и детето, друг трябва да плати тройно. Вероятно ти, виж си фиша за заплатата. Ако нямаш частна застраховка в безплатната помощ, за най-обикновена операция си чакаш три месеца.

Испания беше основният играч в затварянето на реакторите на Козлодуй. Просто ни принудиха по време на председателството си. Сега Испания е основен играч в налагането на ИК в България, която всъщност си е антибългарска. И анти испанска също, там вече повечето деца имат само майка, която си е равна на мъжа и опъва каиша всеки ден. Също Испания и нейният министър председател имат съществена роля за насаждане на антиславянски и промюсюлмански движения на балканите, дори подкрепяйки Ал Каеда преди 2001. То той поздравявайки мюсюлманите говори от първо лице множествено число. И сега кой знае дали посланника Поланко е повече испанец или от фамилията Поланко. Гледайки Испания сега, пред териториален разпад, дълг над 100%, което означава че всичката прибавене стойност отива за плащане на лихви, две големи партии готови да се гризат за гушата, като гладиатори за да забавляват господарите, политическа система, където може да се направи преврат, защото парламента има цялата власт и гласа от малцинства брои повече от гласа на другите, всъщност може да видим бъдещето на България. Испания имаше забележителен културен живот преди кризата от 2007. Показателно е че и тогава упадъка започна с промяна на конституцията по заповед на Брюксел. Всъщност може би смяната в Испания започна по-рано, с военният преврат, който устроиха 6 терористи от Мароко 4 дни преди едни избори, където вместо да се обяви извънредно положение се проведоха избори и естествено избраният от опозицията Сапатеро, автор на кризата от 2007 и на ИК не се отказа от властта, защото беше голям егоист.

От Куртоазия го казва, все едно не вижда реалността като се огледа

Посланикът на Испания пред Dir.bg: Културният ви живот е забележителен във всички сфери 5% от българските граждани: "Какъв културен живот?!" 45% от българските граждани: "Какъв живот?!" 50% от българските граждани: "Аз пак малкУ сам бреминна."

Що за виц е това? Културен живот в България, тук 80% от населението са орки

Бе, не знам дали културният ни живот е забележителен, но некултурният ни е феноменален...

Голям лицемер ! Какъв културен живот, какви 5 лв?

Така говори ун кабайеро и дипломат. Ако можеш, направѝ сравнение с някои други негови колеги. Испанците по принцип са много любезни и сърдечни, имат огромно културно наследство.

Календар