Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

ПЕН центърът предложи Георги Господинов за Нобелова награда

ВИСОКО

ПЕН центърът предложи Георги Господинов за Нобелова награда

Председателят Здравка Евтимова уточни, че кандидатурата на България е изпратена още преди няколко месеца, но до момента няма отговор от Шведския нобелов комитет

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Най-сетне успях да разкарам рекламата която висеше точно върху бутона за коментиране. Ако бях човек с конспиративно мислене щях да помисля че службите умишлено са сложили тази разгъваща се реклама за да няма коментари и да не се разобличава американската агентура. Казват че го предлагат защото бил преведен на най-много езици. А може би е обратното.. Решили са него да предложат защото е агент и за това са превели книгата му на най-много езици? И са пуснали в дъ таймс статия за неговата книга, за да му изградят авторитет. Догодина сигурно ще предложат Теодор Ушев. Може също Христо Горзев за нобелова награда за мир. Пълен цирк. Живеем в една диктатура прикрита зад демократични избори и демократични структури. Прикрита зад медии, НПОта, фондации, инфлуенсъри, тинк-танкове, мюзик айдъли и т.н.

Този е такъв смешник. Да целува задника на Ушев, че покрай неговите връзки някой чу за него. Оттам нататък всичко с Господинов е като с украинските "певци" на Евровизия.

Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Пълна комедия и голяма излагация. А мен питаха ли дали искам някакъв натрапен от горе драскач да ни представя?

Вземи единия, та удари другия! Тия съвсем са се побъркали...

Георги Господинов е единственият българин, достоен да получи Нобелова награда!

Глупак с връзки.

Календар