Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Патриотари и предатели

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО

Патриотари и предатели

Много престъпления, а дори и злодеяния към върховни отечествени интереси са се вършили все в името на предателството и патриотизма

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Опитах се да го разбера, но не можах. Единствената полза е, че видях няколко стари политически карикатури актуални и днес. Като ще говориш за свобода и демокрация, опиши как се връзват те с 6 часовия запис и кои са тези управляващи, които слушат народа, защото нали това била демокрацията: "Глас народен, глас Божи!"?

SU-152

Тези днешните задминават Радославов.

Ще ти го опиша с две думи, като събирателен образ : Партия "Възраждане".

Не знам за какво е това нещо, но сега изкарват нормалността за ненормалност и консерватизъм. Предатели са в министерският съвет и парламента, защото: 1. Предадоха собствените си избиратели; 2. Предадоха народа на България и обслужват чужди интереси; 3. Заради горното предадоха клетвата от конституцията, че във всичките си действия ще се ръководят от интереса на народа и че ще спазват конституцията и законите; 4. Попадат в НК раздел предателство и шпионство: 4.1. Член 98 за насърчаване към война срещу България. Имаше такива изпускания, но те са следствие на тези - техният огледален образ от другата страна. И са заплаха за България; 4.2. Член 103 за нанасяне на щети на България при представяне пред чужди държави и организации; 4.3. Член 105 за обслужване на чужди държави и организации; 5. На допитвания коренно различно мнение на мнозинството хора от това което правят - за даряване на оръжие, за еврото, за националният празник, за паметника. Те не следват народа, а посолството. Направо да сменят в конституцията, че властта произтича от посолството, а не от народа, както е записано там.

самия стил на писане убива рибата ... това някъв български философ правещ отчаян опит да обясни света на масите ли е?

Чшшш, дай по спокойно, че ще си повярваш и след това като тръмпанарите ще отричаш реалността... :))

Статията като че ли се опитва да изкара несъстоятелни всички обвинения в предателство, както и да неглижира благотворното влияние на патриотизма. Освен това е жалко, че в заглавието не са включени и патриотите. Освен патриотари и предатели, съществуват и патриоти.

Толкова актуално и правдиво..ако човек не разпознае тук ГЕРБ, ПП и ДПС, означава, че нещо не му е наред.

Поредната вкиснала евроатлантическа боза, забъркана от dir.bg. Никакви имена, никакви конкретни исторически факти, само общи приказки! Но най-отвратително от всичко е прокрадващото се внушение, че едва ли не днешните патриоти са предатели, а предателите - патриоти. И това ако не е оруелски newspeak, здраве му кажи! Е, изкарахте си центовете за деня,

Отрязаното изречение на коментара:" Е, изкарахте си центовете за деня, лакеи безсрамни!"

Календар