Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Патриотари и предатели

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО

Патриотари и предатели

Много престъпления, а дори и злодеяния към върховни отечествени интереси са се вършили все в името на предателството и патриотизма

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Отрязаното изречение на коментара:" Е, изкарахте си центовете за деня, лакеи безсрамни!"

Поредната вкиснала евроатлантическа боза, забъркана от dir.bg. Никакви имена, никакви конкретни исторически факти, само общи приказки! Но най-отвратително от всичко е прокрадващото се внушение, че едва ли не днешните патриоти са предатели, а предателите - патриоти. И това ако не е оруелски newspeak, здраве му кажи! Е, изкарахте си центовете за деня,

Толкова актуално и правдиво..ако човек не разпознае тук ГЕРБ, ПП и ДПС, означава, че нещо не му е наред.

Статията като че ли се опитва да изкара несъстоятелни всички обвинения в предателство, както и да неглижира благотворното влияние на патриотизма. Освен това е жалко, че в заглавието не са включени и патриотите. Освен патриотари и предатели, съществуват и патриоти.

самия стил на писане убива рибата ... това някъв български философ правещ отчаян опит да обясни света на масите ли е?

Не знам за какво е това нещо, но сега изкарват нормалността за ненормалност и консерватизъм. Предатели са в министерският съвет и парламента, защото: 1. Предадоха собствените си избиратели; 2. Предадоха народа на България и обслужват чужди интереси; 3. Заради горното предадоха клетвата от конституцията, че във всичките си действия ще се ръководят от интереса на народа и че ще спазват конституцията и законите; 4. Попадат в НК раздел предателство и шпионство: 4.1. Член 98 за насърчаване към война срещу България. Имаше такива изпускания, но те са следствие на тези - техният огледален образ от другата страна. И са заплаха за България; 4.2. Член 103 за нанасяне на щети на България при представяне пред чужди държави и организации; 4.3. Член 105 за обслужване на чужди държави и организации; 5. На допитвания коренно различно мнение на мнозинството хора от това което правят - за даряване на оръжие, за еврото, за националният празник, за паметника. Те не следват народа, а посолството. Направо да сменят в конституцията, че властта произтича от посолството, а не от народа, както е записано там.

Чшшш, дай по спокойно, че ще си повярваш и след това като тръмпанарите ще отричаш реалността... :))

SU-152

Тези днешните задминават Радославов.

Опитах се да го разбера, но не можах. Единствената полза е, че видях няколко стари политически карикатури актуални и днес. Като ще говориш за свобода и демокрация, опиши как се връзват те с 6 часовия запис и кои са тези управляващи, които слушат народа, защото нали това била демокрацията: "Глас народен, глас Божи!"?

Ще ти го опиша с две думи, като събирателен образ : Партия "Възраждане".

Календар