Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Обвинена в дружба с Путин: Руското сопрано Анна Нетребко спира концертите си

КОСВЕНИ ЖЕРТВИ

Обвинена в дружба с Путин: Руското сопрано Анна Нетребко спира концертите си

Баварската държавна опера и Миланската скала съобщиха, че няма да работят с нея

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Прилична певица на откакто се събра с този третокласен тенор и го промотира на навсякъде, а сега пробутва и детето си, което е с диагноза Даун стана толкова противна навсякъде, че никой никъде не я иска вярно пя оня ден в Сан Карло Аида, но това са последни издихания!

Не подкрепям Путин, но това вече е прекалено! Политиката няма място в изкуството

Слушали са я, ама са я мразили. Толкоз по отношение на Нетребко и феновете й. Лъсва истинската природа на Запада- фалш и лицемерие, опаковани в добри маниери. Те имат пари, но Нетребко явно има характер. Това НИКОГА няма да й го простят.

Войната докарва такива неща. За руснаците тепърва ще е трудно, дори още днес да разкарат психопата от Кремъл и да тръгнат по цивилизован път ще мине време докато всичко тръгне нормално. А самата Нетребко няма да липсва особено. Добра е но далеч не толкова, колкото и се приписва. Гласът и е въз беден на хармонични, не че очаквам да е Калас или Стратас но съм слушал и други доста по-приятно звучащи от нея.

време ти е да си смениш слуховия апарат, сегашния ти реже честоти или на теб ти се е усилил шума в ушите

От коментара звучи-НИЩО не разбирам от музика...

Какво означава беден на хармонични?

Дискриминация е налице, когато хората биват третирани по-неблагоприятно от други хора в сравними ситуации, единствено по причина на това, че принадлежат или са възприемани като принадлежащи на определена група или категория хора. Хората могат да бъдат дискриминирани заради тяхната възраст, увреждане, етническа принадлежност, произход, политически убеждения, раса, религия, джендър, сексуална ориентация, език, култура и по различни други признаци. Дискриминацията, която често е резултат на предразсъдъците на хората, прави хората безсилни, пречи им да бъдат активни граждани, ограничава ги да развиват уменията си и в редица ситуации спира достъпа им до работа, здравни услуги, образование или жилище.

Иди го кажи на Путин това, там и в Бг дискриминация да искаш

Дискриминация по нацио нален признак.

Дискриминация по политически убеждения

Поредната глупост

изгонена, да заповяда Фики!!!

Ми що се вре да праи кефа на еврогейовете които не прихващат изкуство ,а не пее частушки в Раша?Странно вся сволач псува запада и после всичко му е оттам и там.Дори децата на вождовете са в САЩ и ЕС ,а не в Раша!

Глупак! ТЕ я канят, тя не се бута никъде... Видя че ги отряза...

Не тя. В случая ме я искат, защото не осъжда Путин!

Добре бе! Това ли измислиха възпалените ви от кокаин и пиене закърнели мозъци? Какво означава това "предполагаема дружба"?! Значи недоказана дружба. Може би щото Путин може да я е гледал по телевизията или да е отишъл на концерт, че даже и цветя от негово име да са й поднесли... Това ли е то "дружбата"? А може дори и това да не го е имало. Ми по тъпата ви логика трябва да изгоните всеки австриец, щото Хитлер е бил австриец и следователно всички австрийци са нацисти. Добре, за певицата предполагате, че има дружба с Путин. А диригента защо? Или възпалените ви мозъчета просто търсят най-лесния начин да се докажете политически коректни? Другите се противопоставят на Путин, значи и ние трябва да докажем, че сме срещу него - хващаме първите руснаци, които ни попаднат, гоним ги и готово! И ги гоните не за друго, а защото просто са руснаци. Проявявате ксенофобия и расизъм. Е, точно заради такива изцепки, хората започват да си мислят, че ЕС и НАТО по нищо не се различават от комунизма. И от путинизма.

Много нацистка политика почва да води Европа.....

Първо, договорите й са прекратени, не се е отказала. А и винаги може да пее в Русия, Северна Корея, Венецуела, Беларус. О, извинете, май там не е имала ангажименти, защо ли? Сигурно не е имала време за благотворителност докато обикаля гнусния Запад. Не знам как културен човек ще се наслаждава на изпълнение на човек, който подкрепя война.

Едно време,комунягите не те приемаха на работа,ако си имал роднина капиталист !Сега еврогейовите,с тяхните еврогейски ценности,не те приемат на работа,ако се познаваш с някой ! Правете си изводи,кое е по-лошо!

пълна депутинизация в целия свят докато не спре войната и джуджето престане да рекетира всички; след това нека прави каквото иска

неолибералният фашизъм не прощава.... нека всеки си направи изводите дали ще се осмелява да противоречи и противостои на "радетелите за справедливост"... Ако не сте разбрали - ДРУГО МНЕНИЕ, освен тяхното - НЕ МОЖЕ ДА ИМА!

Да си ходи в Москва, какво дири при тези “фашисти”. Да си ходи да му пее на ботоксираното джудже.

Вече само послушни и некадърни сороски мастии в музиката и спорта, ще ни лансират и пробутват...като Мадона например. Талантливите са забранени. Ще вият само чакали на месечина...

Нека си е добра певица. Да се сърди на Владолф Путлер.

Ти ще я заместиш, твойто грачене и лаене ще сме длъжни да слушаме вместо прекрасния глас на Нетребко. Само сороските мастии ще ни лаят и надуват главите...

Ана Нетребко към момента е най добрата оперна певица в света... И някакви мишоци й извиват ръцете, само защото е рускиня и не се отрича от родината и корените си...

Анна Нетребко БЕШЕ една от много добрите, преди да качи 15 кила. Сега Аида Гарифулина я измести от трона. Ако говорим за рускини, разбира се. Но не това е важното! ВАЖНОТО е безкрайното лицемерие на руските оперни звезди. Излизат от нищото, посрещат ги като крале, стават милионери, живеят в цивилизован свят......но нямат никакво достойнство и човешки качества. Значи Нетребко може да е австрийски гражданин, може да лекува болното си дете в Ню Йорк, може да има къщи по целия свят, но НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ Е НЕНОРМАЛНО ДА СЕ УБИВАТ ХОРАТА НА УКРАЙНА! Може да е голям талант, но Е ЖАЛЪК ЧОВЕК!

Хората на Украйна са ползвани като жив щит от клоуна Зеленски и са избивани от фашистите там. Не им се позволява да напускат Украйна, длъжни са да се бият и да умират за евроатлантическите ценности и наркомана Зеленски...

Значи, за теб е нормално да се назначава и уволнява по политически причини, нещо свойствено за тоталитарния цоц.?

Соня Йончева е най-добрата!!!

Срамно е това което се случва.Хора на изкуството биват принуждавани да се отказват от родината си и им се отнема правото на собствено мнение.2 години малтретираха човечеството с един вирус и успяха да го дресират и направят безгласна буква.Сега унищожават и последните непокорни!

То не е срамно, то е страшно...

Отмяна на концерти не е достатъчно !! Незабавна депортация в Сибир !!!!

А ти заминавай в Аляска...

ф гуантанамо! европа е в лапите на фашизъма.

Лапай шнорхела и към Аляска с най високата престъпност във ФАЩ.

Отвратително ! Бетер фашизъм... Дискриминация на етническа основа...език на омразата... Как може да въвличаш с болния си мозък хора, които нямат нищо общо с политиката, а са талантливи творци, спортисти, изобщо доказали се хора ? Това е болестно състояние, това не е нормално...Страшно е.

Това не са невиннички хорица, а долни путлерофашисти !!!

А ти къв си ? Защитник на украинския нацизъм ?

Я, иди на психиатър!!

На това се вика "Лов на вещици по време на война"!

Календар