Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Обвинена в дружба с Путин: Руското сопрано Анна Нетребко спира концертите си

КОСВЕНИ ЖЕРТВИ

Обвинена в дружба с Путин: Руското сопрано Анна Нетребко спира концертите си

Баварската държавна опера и Миланската скала съобщиха, че няма да работят с нея

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

На това се вика "Лов на вещици по време на война"!

Отвратително ! Бетер фашизъм... Дискриминация на етническа основа...език на омразата... Как може да въвличаш с болния си мозък хора, които нямат нищо общо с политиката, а са талантливи творци, спортисти, изобщо доказали се хора ? Това е болестно състояние, това не е нормално...Страшно е.

Отмяна на концерти не е достатъчно !! Незабавна депортация в Сибир !!!!

Срамно е това което се случва.Хора на изкуството биват принуждавани да се отказват от родината си и им се отнема правото на собствено мнение.2 години малтретираха човечеството с един вирус и успяха да го дресират и направят безгласна буква.Сега унищожават и последните непокорни!

Ана Нетребко към момента е най добрата оперна певица в света... И някакви мишоци й извиват ръцете, само защото е рускиня и не се отрича от родината и корените си...

Това не са невиннички хорица, а долни путлерофашисти !!!

А ти заминавай в Аляска...

А ти къв си ? Защитник на украинския нацизъм ?

ф гуантанамо! европа е в лапите на фашизъма.

Лапай шнорхела и към Аляска с най високата престъпност във ФАЩ.

Анна Нетребко БЕШЕ една от много добрите, преди да качи 15 кила. Сега Аида Гарифулина я измести от трона. Ако говорим за рускини, разбира се. Но не това е важното! ВАЖНОТО е безкрайното лицемерие на руските оперни звезди. Излизат от нищото, посрещат ги като крале, стават милионери, живеят в цивилизован свят......но нямат никакво достойнство и човешки качества. Значи Нетребко може да е австрийски гражданин, може да лекува болното си дете в Ню Йорк, може да има къщи по целия свят, но НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ Е НЕНОРМАЛНО ДА СЕ УБИВАТ ХОРАТА НА УКРАЙНА! Може да е голям талант, но Е ЖАЛЪК ЧОВЕК!

То не е срамно, то е страшно...

Нека си е добра певица. Да се сърди на Владолф Путлер.

Соня Йончева е най-добрата!!!

Хората на Украйна са ползвани като жив щит от клоуна Зеленски и са избивани от фашистите там. Не им се позволява да напускат Украйна, длъжни са да се бият и да умират за евроатлантическите ценности и наркомана Зеленски...

Ти ще я заместиш, твойто грачене и лаене ще сме длъжни да слушаме вместо прекрасния глас на Нетребко. Само сороските мастии ще ни лаят и надуват главите...

Вече само послушни и некадърни сороски мастии в музиката и спорта, ще ни лансират и пробутват...като Мадона например. Талантливите са забранени. Ще вият само чакали на месечина...

неолибералният фашизъм не прощава.... нека всеки си направи изводите дали ще се осмелява да противоречи и противостои на "радетелите за справедливост"... Ако не сте разбрали - ДРУГО МНЕНИЕ, освен тяхното - НЕ МОЖЕ ДА ИМА!

пълна депутинизация в целия свят докато не спре войната и джуджето престане да рекетира всички; след това нека прави каквото иска

Значи, за теб е нормално да се назначава и уволнява по политически причини, нещо свойствено за тоталитарния цоц.?

Едно време,комунягите не те приемаха на работа,ако си имал роднина капиталист !Сега еврогейовите,с тяхните еврогейски ценности,не те приемат на работа,ако се познаваш с някой ! Правете си изводи,кое е по-лошо!

Първо, договорите й са прекратени, не се е отказала. А и винаги може да пее в Русия, Северна Корея, Венецуела, Беларус. О, извинете, май там не е имала ангажименти, защо ли? Сигурно не е имала време за благотворителност докато обикаля гнусния Запад. Не знам как културен човек ще се наслаждава на изпълнение на човек, който подкрепя война.

Да си ходи в Москва, какво дири при тези “фашисти”. Да си ходи да му пее на ботоксираното джудже.

Много нацистка политика почва да води Европа.....

Добре бе! Това ли измислиха възпалените ви от кокаин и пиене закърнели мозъци? Какво означава това "предполагаема дружба"?! Значи недоказана дружба. Може би щото Путин може да я е гледал по телевизията или да е отишъл на концерт, че даже и цветя от негово име да са й поднесли... Това ли е то "дружбата"? А може дори и това да не го е имало. Ми по тъпата ви логика трябва да изгоните всеки австриец, щото Хитлер е бил австриец и следователно всички австрийци са нацисти. Добре, за певицата предполагате, че има дружба с Путин. А диригента защо? Или възпалените ви мозъчета просто търсят най-лесния начин да се докажете политически коректни? Другите се противопоставят на Путин, значи и ние трябва да докажем, че сме срещу него - хващаме първите руснаци, които ни попаднат, гоним ги и готово! И ги гоните не за друго, а защото просто са руснаци. Проявявате ксенофобия и расизъм. Е, точно заради такива изцепки, хората започват да си мислят, че ЕС и НАТО по нищо не се различават от комунизма. И от путинизма.

Ми що се вре да праи кефа на еврогейовете които не прихващат изкуство ,а не пее частушки в Раша?Странно вся сволач псува запада и после всичко му е оттам и там.Дори децата на вождовете са в САЩ и ЕС ,а не в Раша!

изгонена, да заповяда Фики!!!

Поредната глупост

Дискриминация по нацио нален признак.

Дискриминация е налице, когато хората биват третирани по-неблагоприятно от други хора в сравними ситуации, единствено по причина на това, че принадлежат или са възприемани като принадлежащи на определена група или категория хора. Хората могат да бъдат дискриминирани заради тяхната възраст, увреждане, етническа принадлежност, произход, политически убеждения, раса, религия, джендър, сексуална ориентация, език, култура и по различни други признаци. Дискриминацията, която често е резултат на предразсъдъците на хората, прави хората безсилни, пречи им да бъдат активни граждани, ограничава ги да развиват уменията си и в редица ситуации спира достъпа им до работа, здравни услуги, образование или жилище.

Дискриминация по политически убеждения

Войната докарва такива неща. За руснаците тепърва ще е трудно, дори още днес да разкарат психопата от Кремъл и да тръгнат по цивилизован път ще мине време докато всичко тръгне нормално. А самата Нетребко няма да липсва особено. Добра е но далеч не толкова, колкото и се приписва. Гласът и е въз беден на хармонични, не че очаквам да е Калас или Стратас но съм слушал и други доста по-приятно звучащи от нея.

Слушали са я, ама са я мразили. Толкоз по отношение на Нетребко и феновете й. Лъсва истинската природа на Запада- фалш и лицемерие, опаковани в добри маниери. Те имат пари, но Нетребко явно има характер. Това НИКОГА няма да й го простят.

време ти е да си смениш слуховия апарат, сегашния ти реже честоти или на теб ти се е усилил шума в ушите

Не подкрепям Путин, но това вече е прекалено! Политиката няма място в изкуството

Иди го кажи на Путин това, там и в Бг дискриминация да искаш

От коментара звучи-НИЩО не разбирам от музика...

Прилична певица на откакто се събра с този третокласен тенор и го промотира на навсякъде, а сега пробутва и детето си, което е с диагноза Даун стана толкова противна навсякъде, че никой никъде не я иска вярно пя оня ден в Сан Карло Аида, но това са последни издихания!

Глупак! ТЕ я канят, тя не се бута никъде... Видя че ги отряза...

Какво означава беден на хармонични?

Не тя. В случая ме я искат, защото не осъжда Путин!

Я, иди на психиатър!!

Календар