Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Новият вокалист на "Тангра" - Боби Косатката: Никога не съм си представял, че ще стана част от групата

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Новият вокалист на "Тангра" - Боби Косатката: Никога не съм си представял, че ще стана част от групата

"Съветвам всеки да прави това, което обича", казва фронтменът на Der Hunds

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

На концерта БГ Рок Симфони се опиита да изпее песента на Чочо Владовски за Дон Кихот и честн казно никак не му се получи, май дори не го пуснаха после по БНТ

Странна фамилия - Косатката. Какъв по произход е?

Със сигурност. Дори и сами да си записват нещата, Der Hunds се справят доста добре и са една от най-стабилните български банди, които не са позьори. Jeremy са си позьорчета, то се вижда - не коментирам възможностите им като музиканти, а чисто визуално. Аз лично се кефя на по-земни хора като Боби. Слушах го на живо в едно заведение и мога без капка съмнение да кажа, че човекът е професионалист. И освен това, бидейки видно от това интервю, има ясна визия какво желае да прави и да постигне в музикалната сфера. Очевидно това му е помогнало да постигне немалко, а и тепърва да надгражда. Така че предишният коментар е лишен от смисъл. Сам съм си рекърдс отдавна не е обида. Дори е още по-добре. За да си правиш нещата сам значи, че си грамотен и разбираш от звукозапис и звукообработка, което е огромен плюс за един музикант в България, защото тук се налага един човек да прави много неща. Евала пичове, само напред и нагоре и такива коментари като горния просто нямат смисъл.

Сещам се как преди доста години, когато Der Hunds бяха съвсем нова и напълно непозната група, участваха в някакво музикално предаване, може и Евровизията да е било. Не помня песента, но музиката ... стилът им и вокалът на Боби бяха явно копие на Soundgarden/Chris Cornell ... дори и визуално ги бяха изкопирали. Камен Воденичаров тогава беше в журито и им каза, че страшно много приличат на нещо, ама не се сеща на какво. А Боби обяснява, че нямало такова нещо, че били оригинални и неповторими, разбииш ли ... Аре след толкоз години да вземат да станат оригинални най-накрая!

И този е "сам съм си рекърдс" ... баш кат GP :)

Мухльо, сега музикантите си записват албумите по къщите. Не е като едно време.

Календар