Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Нобелистката за литература Ани Ерно категорично защити правото на аборт

ЛИТЕРАТУРНИ ОТЛИЧНИЦИ

Нобелистката за литература Ани Ерно категорично защити правото на аборт

Писателката, която защитава феминистки идеали половин век, каза, че "не ми се струва, че жените са станали по-равноправни по отношение на свобода, на сила"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Най-малкото при изнасилвания трябва да има право да реши жената. Да не говорим, че при невъзможност за отглеждане е по-хуманно да абортираш, отколкото да го родиш и изоставиш. В крайна сметка жената себе си уврежда и всеки, който е лицемер. Да не говорим, че аз съм за задължителни аборти, ако семейството няма възможност да го гледа, а се пада десетнайстото чаве!

Изпуснал съм думата "против" пред лицемер.

Разбира се ,че при аборт правото за решение е на страната на жената.Тя трябва да реши как да постъпи. Ако са семейство трябва двамата да го обмислят ,но решаващата дума е на жената. Всякакви словесни пируети и упражнение на тема за морал са безсмислени.Трябва да се разбере ,че за една държава,най-голямото богатство са младите жени и момичетата.

Глобалостка, соросоида , либерастка свиня!

Аз не съм против абортите. Ама според католицизма животът започва след зачатието - т.е. абортът е убийство. Иначе светската държава не би трябвало да ги забранява.

Тая да бяха я абортирали, да не и четем глупостите.

Просто защото бабето е правило ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и още и е гузна съвестта, щяла да се бори до последен дъх?!?!? С кого се бориш веее??? И как точно е нарушено правото на жената да бъде майка или не??? Тя горката не знае дори за какво се бори. Като не искаш да си майка не СПИШ С МЪЖЕ!!! Реално тази борба е майката на детето да има право да го убие преди да се е родило. И както и да нарича медицината детето и каквото и да пише в закона това си е убийство. Точно това е една от причините Европа и в частност България да изчезва! Хората си убиват децата!!! Както езичниците едно време са го правили сега модерните езичници продължават да го правят! За това Европа е застаряла и лека полека изчезва. В България от 50-те до днес официално са направени над 5 000 000 аборта!!!!!!!!!!!!!!!!

Но то си е нормално за мома от интернационала - ... в общество на полови и класови разделения. ...

Дори не е нужно да не спиш с мъже, а просто да се използват и от двамата предпазни средства. Просто трябва да бъдем отговорни за действията и бездействията си. Но съвременните леви ни учат, ще трябва да задоволяваме волно всичките си нагони и желания, без да трябва да плащаме за това. Само, че в природата и света няма такъв филм, няма такава възможност. Отговорни сме!

Един мъж, ако не може да се контролира и да предпази жената до себе си е животно.

Абортът е убийство.

Календар