Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Националният център по изкуство на Франция се поклони пред Вълшебника Кристо

IN MEMORIAM

Националният център по изкуство на Франция се поклони пред Вълшебника Кристо

"Той обедини в едно дързост, решителност и дълбока хуманност", заяви президентът на "Жорж Помпиду" Серж Лавин

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Гениално за сноби и бездарници.Нито е красиво,нито е функционално,нито е естетическо.Че бил и вълшебник!? Ха,ха,ха! Маже ли някой ,да каже кое ме е гениалното ? На така ,че да повярваме ,че е такъв.

Почина един Гений.

Какво е нарисувал Кристо за инфо на незнаещите- Той нарисува ЕДИН НОВ СВЯТ - Той е визионер като творец- Такива хора определят основните линии в изкуството за веково напред- Ние нямаме друго творец като него с такъв замах и с такова международно признание-

Ей ей - Тези клюки и дребнавости ще бъдат забравени- Името му остава в историята завинаги и за него ще се говори и сега и в далечното бъдеще- Изкуството е вечно, дребнавостите, завистта,злобата ще заминат и помен няма да остане от тях- Спрете с плюенето по човека- Не можете да го достигнете никога-

Бездарен предател, който беше използван като пропаганда! Опаковай ада....

И всичките коментари да изтриете, пак ще си остане посредствен безделник и безродник. Добре поне, че няма да ни занимават повече.

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен. (Айнщайн) Такива злобари като Благойчо и най вече от нищо не разбиращи Благойчета е пълно тук.

Прочетете в уикипедия историята за "любовта" с жена му. Доста е показателна за това какъв е бил морала на този човечец.

Вълшебник е добре написано, щеше да ми е обидно ако беше написано Българина.....

Фокусник или измамник, още по-добре.

Защо ни занимавате с този нищожен човечец? А дирници?! С какво този мизерник е заслужил нашето внимание, щом той не се интересуваше от нас? Сега, докато минава митарствата Божии не знам как ще защити душата си. Опаковчик!

.... не може да защити душата си, прав си .... ще се мъчи още

Що за изкуство е творил?Доста пари са похарчени за тези безсмислени опаковки дето вятъра после развяваше седмици наред.Колко по полезни неща можеха да се направят.

Ти понеже дришльо само полезни неща правиш. Откъде се взехте краставите магарета та се събрахте да плюете един Гений.

Не го обидих така както и теб.От коментара ти се вижда що за полезна и интелектуална личност си.Ум и глупост не се измерват няма мерна единица но си личат.Не мож ги скри а ти си доста откровен.Да бих казал че съм полезен.

Не зная, кога се е отказвал да се нарече Българин, що се отнася за реализациите, му (не казвам произведения), да, мненията за амбивалентни. Но поне смъртта му стана повод в немските медии да се спомене България! Иначе за най бедната страна на ЕС не се говори нищо! То какво ли и има и за споменаване!

На страницата на cnn.com се поави инфо за смъртта му, но нищо не се споменава за България. И така е редно - какво да споменаваш родината на някого, който няма родина.

но все пак, има майка и баща и двама братя, които обитават едно и също място на тази Земя, това се нарича род - родина. Трябвало е да го пишат безродник. Мир на праха му. Дано намери покой.

Той отказваше да говори български език.

Че какво общо има тоя с България?

Слава богу с такива като вас нищо.

Бил е изключителен талант. Вероятно само това обаче не е достатъчно да компенсира факта, че е загърбил родината си.Едно дърво, което само е отрязало корена си. Цял живот, изживян без най-важното - родът и Родината. Дано душата му намери покой.

"ХУДОЖНИК" - какъв художник - има ли нарисувана картина? Мошеник избягал авантюрист, забравил от къде е! Защо БГ медиите му лежат г.за - незнам!

Отиди в "Квадрат 500" на последния етаж и ще разбереш дали има нарисувана картина!

Гушнал букета един кравар и шарлатанин, голяма работа. Нас българите какво ни интересува тоя?

Вас Българите ви интересува ракийката и да си попърдате както вие си знаете.

Сбогом градски, знам, че ти беше много обиден и наранен от комунистите, но родината трябваше да помниш и почиташ. Не всички в България сме комунисти, повечето българи мразим комунистите! Родът Явашеви, са дали много на Габрово и България. Начина по който им беше отнето всичко, беше повече от циничен. Донякъде те разбирам защо не искаше да чуваш България и българин, но не беше правилно! Сбогом градски, ще се видим оттатък.

Градски, да ти обадя - "комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и демократи.

Светла му памет! Живя в хармония със себе си.

Тия, които живеят в хармония са себе си, не забравят родинта си. То е все едно да забравиш майка си, защото не е достойна за теб.

... и само заради себе си.

Да опаковаш нещо велико - Рейхстаг, Гпиумфална арка. А питам какво свое направи този "велик художник"? Кръгла 0. Платната на велик български художник - Майстора ще се пребъдат, а парцали на Кристо отдавна отвя вятърът. Грандоман и некадърник

Не е интересно какъв е екземплярът, нарекъл родната си страна "тъпа". Интересно е защо нашите новини ни занимават с такива, каквито нито са ни някакви, нито въобще са някакви в нещо. Какво ни интересува че някой си починал в Ню Йорк?

бем ти и изкуството на един безродник

Кое му е великото? Грозни абстракции .

безроден лайнар и шарлатанин, никакво творчество да гние в ада.

Да си роден в България, детството ти да е минало тук и да идеш в чужбина и да забравиш къде си поел пъвата глъдка въздух не те прави вълшебник, а пълен боклук.

Прав е бил Христо,ако се е изказвал за БГ с не добри думи. Вие като сте доволни си е ваша работа и избор.

Този "Серж", "лАвин" ли е, или лЕвин!?

и до ден днешен не мога да разбера ,,великото му изкуство,, и суперлативите които се пишат относно това ,,велико дело,,

Бог да го прости , Българина който не искаше да говори на Български език !

БАН да вземе отношение!!!

Абе като му гледам т.нар. "изкуство", т.е. ,опакованите обекти, какво толкова от всичко това? С какво прави хората по-добри? Или "масите" са под нивото на такива богоподобни фигури? Айде у Уево! Историческа справка - загниването на едно общество се познава и по пробутването на подобни "елитарни" изкилиферчвания. Примери - бол...

Посланието е "Вий сте прости, не разбирате, затова трябва да слушате и търпите."

Евреите са много талантливи. Това кино, наука, медии, банки, политика, авангардно изкуство... Навсякъде са първи.

Велик творец. Но доколко е бил българин... е друга тема. Нито веднъж да не пожелае да види родината преди смъртта си... Това говори много. Бог да го прости.

Когато български журналисти се доближиха до него в Берлин, той се развика "Polizei", "Polizei". Бог да го съди.

Календар