Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Народният театър след уволнението: Г-н Морфов не съумя да намери диалог със своите колеги

ПОЗИЦИИ

Народният театър след уволнението: Г-н Морфов не съумя да намери диалог със своите колеги

Народният театър публикува официална позиция по казуса с Морфов

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не е политическа дейност според морфов Морфов. Правото на собствено мнение е разрешено само и единствено ако мнението съвпада с мнението на господин морфов. Подигравките към жертви на насилие са нещо напълно нормално и в рамките на добрия тон според господин морфов.

защо морфоФ не е в затвора?

за какво точно ?

Още когато надраска вратата. Или когато се подиграваше на жертвата на насилие. Значи говорителката има общо с дпс-значи задължително трябва да се маха и това не е политическа репресия. Обаче когато господин морфов открито лобира за подмяната-това разбира се не е политическа дейност и той разбира се е аполитичен.

Под "колеги" имате предвид Велислава Кръстева. PR-а на ДПС. Защо му е Народния театър подобен пост, заеман точно от такъв "кадър"? Отговорът на въпроса обяснява и защо всички тролове на ГЕРБ и Вгъзраждане толкова много харесват Велислава Кръстева от ДПС...

ЗАБРАНА на дпс

Да не би тая жена да е правила политическа агитация за дпс в народния театър? Щото твоя Морфов правеше политическа агитация за подмяната.

Не е толкова просто. Същите разбойници и даже други хора със същата крадлива нагласа ще се съберат и ще направят друга партия и сме в квадрат 1. Обществото трябва да узрее, обществото...

На Доган и Пеевски не им стигна всичко заграбено досега. Трябваше още една унизителна демонстрация на всевластие. Затова без да е нужна на Народния театър, натресоха Кръстева въпреки асоциациите, които будеше. Ето това е политиката. Морфов просто им каза, че прекаляват и затова толкова подкрепяме гражданската му позиция.

ПИАР, ЕДНА АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНА "ПРОФЕСИЯ"-КОНТРО ЛЬОР В СОЦИ АЛИЗМА НЯМАШЕ ТАКАВА ОХР АНА И ВСЕКИ МОЖЕШЕ ДА СЕ СВЪРЗВА И ГОВОРИ С ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ КАКВО Е ТОВА ОГРАНИ ЧЕНИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА СВО БО НА ТЕАТЪРА ИМА НУЖДА ОТ НОВ ДИРЕКТОР С ИМЕ КАКВИТО Е ИМАЛО ТАМ ВИНАГИ - ГОЛЯМО ИМЕ И ОТ РЕЖИСЬОРИ КАТО МОР ФОВ НО ДНЕС Е ДИК ТАТ ПО ТЪ П ОТ СОЦ

емче те са я направили - Вгъзраждане си е котило на държавна сигурност, неслучайно са замесени толкова руски интереси Къдет има етнически вот - от другата страна си поддържат пишман-патрьоти.

раzгеле ..най сетне една убава новина и у Булгария ..уволниха Промосковскио театрален Абдал .. любител на Zабранени субстанции и огнената вода в големи количества !

Как театърът е съществувал без кадъра на ДПС досега? Какви са причините точно Кръстева да се загнезди там? Защо точно ДПС внася смут в Народния театър?

ПИАР, който създава скандали е токсичен пиар. Работа за талантливи режисьори като Морфов винаги ще се намери.

PR-ката още не го е поръчала на ръката на бога. Нищо чудно и това да стане с тези овладени институции.

Другарят Морфов може да намери диалог само с такива като Сталин,Ленин и все остальая сволочь. С баща комунист и военен,какво да очакваш от такъв пишман демократ?

"Нашата мила родина е изнасилена от еничарите и копоите на ГЕРБ, ДПС и БСП." Ал. Морфов

Директорът им е раздал едни пари и остатъка от актьорите си мълчат.

Как може, такава стина сграда, а не се научи "ДА ГОВОРИ" с г-н МОРФОВ???????????????????

"СТИлНА"

Не му знам родата, ама изглежда са очаквали да харесва Кръстева и директорчето. Ама не им стана схемата. Хора като Морфов са 1 на 1 000, да не кажа по-скоро 1 на 5 000 000. Такива шушумиги като администраторите и пиарите са под път и над път.

Имаме смешни чиновници като директора и пиар-а под път и над път. Хора без достойство, които са готови да служат на политицте и после бясно да защитават правото на позицията, до която са се докопали. Хората, които имат ТАЛАНТ са единици. Те обикновено имат позиция, високоморални са. Не се продават за няколко жълтици на някой жалък политик. Толкоз по темата!

Браво г-н Василев,туморът тровещ целия организъм трябва да бъде изрязан до корен.

Изкуство се прави от творци ,не от администратори!

Тия от ДПС и изобщо около Доган са изключително прости и нагли хора! Откъде накъде точно тази са избрали за ПИАР на театъра? Имало ли е конкурс или някой се е обадил да бъде назначена? Такава наглост и безпардонност! Да те назначат в Народния театър, защото си бил слуга на Ахмед! Тази какво е свършила до тук освен да направи нечуван скандал? Какво разбира тази от театър? Едно са избори и политика, друго е татър! Какви професионални качества притежава?

най-добре ще е да назначим близки на Доган няма значение, че не са режисьори, важното е че са били близки с господин Доган

НТ функционираше и без ПиАр. Докато Пеевски не реши да покаже кой е номер 1 в държавата. Така, изведнъж, "възникна" необходимостта и от партийната инсталация от Сараите. Тролските драскачи, които плюят по Морфов, са слуги на господарите си ДПС.

Призоваваш след Кръстева и Василев да си ходи ли?

Това е дело на Ахмед Доган, който показва, какво се случва с тези, които застанат срещу него и слугите му. Този агент на държавна сигурност, който каран в багажник и бит в местността Кобаклъка, за да стане такъв, трябва да бъде изгонен от България. Той е в огромна вреда на държавата ни. дпс изсъчат българските гори с покровителството на бойко борисов и герб, които получават отчисления за това.

"Народните" ни артисти се оказа, че получили едни бонуси между 8 000 и 18 000 лева и изведнъж много харесали директора и не харесали постъпката на Морфов.

От цялата дъндания разбрах само - нашата агитация МОЖЕ, вашата НЕ! Някои хора стават все по леви.......а тругнаха като десни! Цццц...

Как да се отреже сам до корен?

а как е съществувал театъра беZ Морфия ?

а не ве ..ше седят кът църковни мишки по времето на червения терор ..Zа да може Морфия да си прави спокойно Zапоите и да каZва ..тва да ..тва не ..тоя е боклук щото не е промосковец !

млъкни ве :))) той е режисьорът Солнце/Слънце :)))) Морфий 14 / XIV

Василев е назначен с конкурс за разлика от Морфов.

а пък другите,немълчащите, хихикаха мазно и угоднически като най-големите мижитурки,когато пияндето "велик" режисьор се гавреше с колегата им Будинов

Както навсякъде в културата ни - най-важно се оказа политиката и на кой си човек.А като отидеш на театър всеки момент очакваш някой да си събуе гащите и да си покаже задника понеже режисьорът е "модернист", а и това привлича публика. Та по тази причина ме е страх да заведа детето си там, защото не знам с какво ще се сблъскам. А и навсякъде е така! В моя бранш например последната година сме свидетели на възхода на едно момченце с бандонеон. Почти няма програма на симфоничен оркестър в България дето да не участва. Не че много го искаме, ама майка му е гадже на един министър и ни притискат отвсякъде. Не е тоя на културата, държа да подчертая,че иначе ще набедим някой безпричинно.

Да ви е/а майката и на вас, и на ГЕРп, и на ДуПеСе

Да намериш общ език с простите калинки на ГЕРБ.Като Евгени Будинов например.

Не забравяй ПП-ДБ!

Да защитим Велислава Кръстева от ДПС. Ето такива експерти им трябват в театрите, за да вървят представленията, да се рязвива културата. Режисьори, постановчици, актьори, много важно..

В цялата култура трябва лопата и тази старческа помия да бъде изрината и след това измито с тежък дезинфектант.В момента силно намирисва на западнал западен старчески дом и цялата култура е в кома и на животоподдържащи с-ми именно защото е превърната в свърталище на сенилни и умопобъркани старци.

На Полумесечкова който я е нагласил на топлото местенце, ще ѝ намери нова работа, ама защо убихте вестоносеца, идиоти!

Пиари. Пиари. От дьепьесьето. Само така шъ съ опраят нищата.

Нищо не споманават за ДПС циганката, колко удобно..

А, БЕЗ РЕЖИСьОР МОЖЕ, АМА БЕЗ пиар, НАКЪДЕ????????????????????????????????

Великият Българин ...Васил Левски е предаден ..арестуван ..осъден и екZекутиран с любеZното съдействие на Тюрмата на Народите Русия ! ще попитате Zaщо ..веднага ви отговарям : и децата zнаят / надявам се / ..че Дякона на Свободата се е борил Zа Чиста и Свята Република БГ и той не го е криел ..а го е мечтал и проповядвал ! Кратко Лирично отклонение : кой би се боял най много от Чиста и Свята република ..ами Империята ..Императора ..Za тях това е най голямата опасност и страшна политичекса прокаZа ..самия факт ..че Джингиби е Zaклет републиканец ..оZначава ..че Za него Руската Империя е точно толкова опасна и неприемлива ..колкото е и Османската Империя . точно това го е превърнало в мишена на двете Имперски Сили Русия и Османия ..руската агентура в БГ е получила депеша и Zадача да открие и предаде на Османските Власти нашия най голям български Герой и го е превърнало в сакрална жертва с покаZeн нечестен съдебен процес и страшната смъртна присъда ..Zaбележете ..те не само го екZekутират ..но и скриват лобното му място ..т.е. къде е гробът му ..Za да не могат неговите съратници/последователи и всички българите да го почитат и тачат !

тоя брадясалия впиянчен режисьорски уж велик питек добре го изхвърлиха, че понамирисва - докущ Е. Дайнов стил - млад и красив, как беше

Гледам статията и се чудя: 1.Няма автор 2.Още по-голямо чудо е, че има редактор! 3 А най голямото чудо е , че редактора някакъв Изкуствен интелект Аз съм Сашо Морфов!

Календар