Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Народният театър обвини Камен Донев, че създава скандал, за да получи по-добър договор

ПОЛЕМИКИ И ПОЗИЦИИ

Народният театър обвини Камен Донев, че създава скандал, за да получи по-добър договор

"Намираме за манипулативно и непрофесионално поведението на актьора, който за пореден път използва сцената, за да насажда напрежение", отговарят от НТ "Иван Вазов"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Намираме за манипулативно и непрофесионално поведението на актьора Камен Донев, който за пореден път използва сцената на театъра, за да насажда напрежение, което дестабилизира работата на институцията и уронва престижа на Първата сцена на България като създава "новини", захранващи скандал, целящ да анулира смисъла и качеството на художествените процеси.

Не знам как да се обърна към вас,но падението на Иван Вазовият театър е тотално ! Няма нито една държава в света дори "хегимона" САЩ,която да използва изразните художествени средства за да експлоатира войната в Украйна ! Но Сашко Сорос е разбрал,че единствената пробита държава,която може да му удовлетвори уродловите амбиции това е бг. Срам и позор сте за 80 % от българите ! И един,ако сте живи ще се потите от срам,че сте направили тази манипулирана постановка ! Слав Богу,че не живия в тази духовно девалвирала държава със затихващи функции !

Камен Донев е Слави в театъра. А в български театри ходят вече само парвенюта, за да се тагнат у фейсо, или провинциални сноби, които да се похвалят после пред съселяните си в панелката

И колко по-добър може да му е договора точно пък в Народния театър? :)

Така беше виновен Бербатов и всички останали, дето искаха промяна в БФС - виждаме резултатите от 20+ години добрите управляващи в БФС. Същото беше и при волейбола - когато си тръгна Казийски - виждаме резултата и във волейбола :) Същото ще е и в театъра.. разни палячовци, номенклатури - намърдали се по партийна линия се закотвили на ръководни позиции, дерибействат и съсипват всичко до което се докоснат.. а читавите хора са уж предатели.. ама виждаме ефекта когато отстранят читавите какъв е..

Камен не е добър актьор. Той не заслужава да играе в Народния тетър.

Нарко мижи актьори срещу достойни и талантливи актьори !

Кой е тоя селяк?

Аз пък съм възмутен от постановките в този "театър". Миналия месец бяха на две от тях, и бях направо отвратен до степен, че направо искам да се спре субсидията на Народния. Постановките бяха на толкова ниско ниво, че не смятам поне една година да стъпвам там. И то не заради актьорите, които се справиха блестящо, а заради псевдорежисьорите, които явно са там на хранилка. Като са толкова добри - частните театри са за тях, нека там да си изливат душевните "оргазми". Ако не знаете, ниската цена на билетите в Народния е защото всеки продаден билет се спонсорира с поне 40 лева от държавата. Така че, когато дадете 10 лева за билет (колкото струваха тези постановки), не забравяйте, че от джобовете на данъкоплатците излизат още 4 пъти по толкова, за да може някой псевдотеатрал да си начеше егото.

Директорът на Народния театър все повече ми харесва с действията си. Човекът е избран с конкурс за разлика от наричащите се "театрали". На Камен Донев чувството за хумор е на доста елементарно ниво, тип творческа самодейност. Мисля, че вече има нужда от нова вълна в театъра ни. Тази се изчерпа.

Камен Донев е селяндур от провинцията. Според мен той трябва да напусне София.

Ти пък кой си, кореняк софиянецо? Безименен драскач по форумите, или платено мекере на директора на театъра?! И в двата случая си боклук, недостоен да споменава дори името на Камен Донев!!

Виждам, че си от провинцията и се засягаш. Не всички провинциалисти са селтаци - само НРБ приматите.

Явно си пидал на който Донев не му обръща внимание !

Театралите като цяло са много зле, 5-10 човека си раздават наградите помежду си. Не говоря конкретно за Народния, а за гилдията им като цяло.

На мен лично творчеството на Донев не ми допада. Повечето ми приятели го харесват. За мен чувството му за хумор е елементарно, а сарказмът и иронията са на ниско ниво. Помня бях толкова надъхан да гледам "За народното творчество" в НДК преди години. Страхотно разочарование.

Те са общо 10 човека на кръст театралите, хвалят си се помежду си колко са велики и си раздават награди. Нормално е в такъв затворен кръг да не се виждат отстрани и да нямат развитие.

Така е, дручко си е чалгата и съборите на село!!!! Кеф ти кебапчета, кеф ти кючек, живот само за теб!

И по какво се различава това на Донев от кебапчетата и чалгата на село? ПО НИЩО! Случайно съм му гледал това представление, ти ако харесваш някой да ти крещи простотии 2 часа от сцената, аз - не. Изпълнение на ниво 5-7 клас в училище, за такива, които така и не са разбрали защо трябва да се учи и след това.

Доказан творец и актьор като Камен Донев създавал скандал :) ! СМЯХ. Хайде сега директорчето, да спре с тези изтъркани реплики и да направи нещо по въпроса или да си подава оставката! Че като избягат големите имена Народният ще западне от само себе си!

Един такъв "доказан" творец и актьор би бил желано допълнение за абсолютно всеки театър. В частните театри този "признат гений" вероятно ще стане милионер. Обаче той явно се цели само в Народния и никъде другаде. Защо ли?

Календар