Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Минеков настоя за смени в ръководството на Народния театър, Карабашлиев хвърли оставка

ЗАД КУЛИСИТЕ

Минеков настоя за смени в ръководството на Народния театър, Карабашлиев хвърли оставка

„Аз държа на присъствието на режисьора Морфов и за съжаление вследствие на събитията той е силно разколебан в желанието си за присъствие там. Това би било щета”, каза министърът на културата

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ГЕРБ уволниха Морфов. Сега трябва да ги уволним на изборите.

С този директор очаквам тепърва патардии в Народния. Той няма личностен капацитет да се справи. Народният театър не е Плевен... Него трябва да махнат, не пиар-ката му.

Права сте. Но нещата са на партийно ниво.Навсякъде се слагат пионки.

Проблемите във всеки театър у нас започват от психодесните членове на Дъ Бъ.

Проф.Минеков настоява и за смени в ръководството на Регионален музей гр.Плевен, но там нещата са под друго попечителство.

"Опашката" не оправда очакванията. Захари Карабашлиев влага прекалено много талаш в произведенията си. Не знам как се справя като драматург, но като писател не ми допада.

Морфов е явление в българския театър, а ДПС е цирей в българското политическо пространство!

Само в България наследствен некадърник и простак може да мята яйца и риба по паметници на културата и да го направят министър на културата.

ПР-ката на Доган Гнусни е ПР сега наНародния Театър, а Морфов и надраскал врата с надпис да се маха ДПС-то от там и така идва интригата !!!

Джагалите на Доган са завзели и Народния Театър !!!! Това е Мангалистан-продуктът на Бг-парламента !

Морфов е явление...малко са ерудираните режисьори като него... Но той има сериозен недостатък-работил е в Русия... И ето -веднага се намериха"бдителни" другари- "Стотиците представления в Москва, Санкт Петербург и множество бивши съветски републики със сигурност са дали отпечатък в съзнанието на Морфов, което с удоволствие да пренесе в крехката дипломатическа обстановка, в която се намира България в момента. Именно затова нашата публика трябва да следи внимателно действията на Александър Морфов." no comment...

Карабашлиев е дребна, завистлива душа. Като писател не струва. В "18 процента сиво" всичко се върти около това колко да скапани американците и колко е готин неговия български герой , т.е. Карабашлиев самият. Е, има и един измислен чувал с марихуана. Пише надълго и нашироко, но накрая му омръзва и претупва всичко.

Карабата.....интелигентен и знаещ човек преди, подхлъзнал се по неолиберализма и потълнал в блатото на новото само черно и бяло. Много го галеха през годините и си повярва, че светът е само черно-бял и той е от белите. Язък му за интелекта...мухляса.

Той и директорът е политическо назначение. Амбициозен комунист-кариерист от Ловеч, който употреби Морфов, за да спечели конкурса.

Ако има политическо назначение то това съсела от Ловеч.

Абсолютно! Той от години се бута в политиката и драпа за постове. Типичният провинциалист-амбицар.

Карабашлиев се бил намърдал и в Народния театър?! Хубаво е, че си тръгва от там! Още по-хубаво ще бъде и ако се разкара от Сиела! Този човек е вреден за обществото! Той е озлобен, арогантен и комплексиран човечец, който не може да приема различно мнение от неговото! Дребна душица! А и като писател не струва.

карабашлиев винаги подкрепя ДБ

Какъв писател е, бърка думите идеологически и политически.

Календар