Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Михаела Филева изненада феновете си с видеото към новия сингъл "По навик"

БГ МУЗИКАЛНИ ИДОЛИ

Михаела Филева изненада феновете си с видеото към новия сингъл "По навик"

За написването на песента към българската звезда се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънският продуцент Раду Първолеску

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Стига сте рекламирали тоя бездарен БОКЛУК!

тая ?

От къде мога да си купя сингъла? Много го искам. Но абонамент в Spotify не ми се прави. Или да си го пусна от канала на MonteMusic в Youtube и от там да си го сваля на MP3? Защото в Замунда все още го няма качено. Там има само две неща от 2013 година. Но така пък ще ощетя Михаела Филева. Или пък ще да е Monte Music ( Графа много тъпо име е измислил на компанйката си ). Дали ще ме гризе много съвестта, че ще ги ощетя с 62,91 долара месечно? Мисля, че не. Защото толкова им/ѝ се връзва печалбата от Spotify. Защото толкова и ги слушат. От време на време си пусках БГ радио. Сега заради това дело срещу Замунда, българска музика няма да слушам, освен ако не ми се случи някъде инцидентно и аудиото не е под мой контрол. Майна?а ви!

О Михаелче, да ми дойдеш с туй костюмче, да ми пееш да ушенце, да ми правиш кефффче ...

Изненада феновете си (малоумни като нея) с извънредно голяма тъпня,толкова голяма,че дори феновете и свикнали на всякакви нейни тъпни останаха изненадани.

Много е хърбава няма за къде да се хванеш кат и го турваш.

Календар