Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Мария Каварджикова и Малин Кръстев са носителите на "Аскеер"-ите за водещи роли

ВИЖТЕ КОЙ ВЗЕ ТЕАТРАЛНИТЕ ОТЛИЧИЯ

Мария Каварджикова и Малин Кръстев са носителите на "Аскеер"-ите за водещи роли

"Словото е на първо място в театъра", каза режисьорката Диана Добрева, която взе престижната награда за режисура

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тази на снимката Мария Каварджикова ли е? Има някаква грешка.

Изключително бездарна режисьорка. Няма нито едно гледаемо представление. Мисли си, че публиката е сбирщина от идиоти, които си умират да търсят смисъл в безсмислиците й. Че и наградена. Боже. Тотално сбъркана ситуация, напълно сбъркани критерии.

Останах с впечатление, че в България има всичко на всичко 5 театъра разположени в софия, Пловдив, Варна и О, изненада - Плевен. Не чух какво правят в Младежкия театър, въпреки че вече му посетихме 3 постановки, ами 199, Сатирата? А колко добри театри има в провинцията извън Варна и Половдив? Стигнаха Оскарите по политкоректност.

Тази награда трябваше да се казва "Искър".

Го чуваме само когато периодически се раздават /или СИ.../ наградите всяка година. Какво е изиграл запомнящо се във времето и от хората освен че е административен директор? Та, да сменим темата и да си поговорим за изкуство! Такова ли е, ако някой провансал дойде и реши да съблече гола Офелия или Кралицата? Нали все пак главното е, че ще дават Шекспир, макар и "леко осъвременен"? А чували ли сте за Маргарита Дупаринова и вярвате ли, че ако сега беше сред нас, щеше да приеме да се опошляви и унижи с такова падение? Честит вчерашен празник, дано днес прочетете нещо повече за св. братя Църхо и Страхота /Кирил и Методий/, чиито баща е служил при хан Кардам и впоследствие отишъл в Солун...., но това е друга тема. Вие ги знаете тия работи, какво да ви пълня главата, имате си дипломи, постове, даже сте костюмирани, че и обувки носите вместо добрите стари....Но хаде, че пък сте и обидчиви, а и не прощавате когато ви изтипосат и лъснете по... Та честито, мълчете и работете там нещо, и до следващата година по същото време за нов стар аскер, аскеер, войник или редник!

Щом Диана Добрева е най-добрият режисьор, значи нивото на театралните постановки е паднало много.

Не гледам ни театър, ни български филми, ни родни ТВ буламачи…артистите ни са жалка пасмина, достойна за презрение

Гнусно име на наградата, подигравка с “оскар” и нарицателно за турска войска. Който го е измислил е кръгъл идиот. Всъщност повечето от артистите у нас са алкохолици, грандоманяци, въздухари, жалки извратеняци

Офф това момиче, която ги интервюира има много дразнеща интонация…никакъв професионализъм.

Смешници.

Какъв драматург е Сашо Секулов? Навремето беше един посредствен драскач в Марица и Неделен Новинар. Всички му помним тъпотиите, които избълваше.

страшна тъпня беше награждаването

Тези двамата за хуй не стават, те ги нрадили, ха ха ха...

Леле тоз колко одъртял... много ги пудрят в тея филми. Той реално си е жив старец ...

Нали видяхме Оскарите каква пародия са - тук е още по-зле.

Всяка гилдия е свободна да си избива комплексите, ама да затварят улици и да променят движението за някакви нещастници ми идва в повече.

Ако се видят колко са смешни с този Аскеер ...

Комплексарско представление! Изнасилен(пореден) опит да изглежда на "българския Оскар"... Едно постоянно "присъствие" определя "кой става"....!?!? Тази награда ,не вдъхновява, всички са наясно.....!?!?!?!?

Добра режисьорката за България, но иначе не става за световните сцени.

Тая и за България не става, не само за режисьорка, ами и за чеп на каца със зеле. Страшно бездарие, подплътено и подсилено от бездарния, но нагъл Секулов. Нямат какво да кажат и са срам за българската драматургия и режисура са тия. Не може да се изправиш на сцената само заради амбиция без идея какво искаш да кажеш. Представленията са им пълни бъркочи и помии. Театърът не е кочина.

Ама е приятелка с Милен Миланов, който е основателят на Аскер-а.

Календар