Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Ларс фон Триер: Руските животи също имат значение

ПОЗИЦИЯ

Ларс фон Триер: Руските животи също имат значение

Наложи се режисьорът да се защитава след реакциите срещу коментарите му по повод войната в Украйна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Интересно. За два дни два пъти чувам определението "специалист по социални мрежи". Предният случай е от Канада, където отнемат лиценза на световноизвестния психолог д-р Джордан Питърсън като го задължават да посещава курс при... "специалист по социални мрежи". Едва ли е съвпадение. Та, "специалистът" щял го образова... вероятно как точно може да упражнява правото си на "свобода на словото". Толкова за западната "демокрация". Ние източноевропейците имаме предимството да познаваме и другата страна на монетата и за нас е по-лесно да разпознаем пълзящата диктатура.

Цялата тази история много прилича на историята преди 80-90 години. Руснаците са неконкурентни в мирни времена. Но когато опре да се бият за да оцелеят, вече 5 пъти са доказали че могат. От шведско руската война насам. Та сега същата работа: намерили свръхнация да се бие срещу руснаците.

Руските животни имат значение.....

Имат значение ако са подписали декларация против Путин. Иначе не.

звучи като "пази моториста"

Вярно, всеки живот е важен. Но нито на заленски нито на Путин му пука за малоруси и великоруси. За претопяване на фронта и точка. А поддържащите, която и да е страна го броят като намаляване на разходите за персонал.

Еми адекватен пост, логично контекстуализиран.

Първо прочетох "Руските Животни", и се съгласих.............

Че усраинците кви са не са ли руснаци кат макета та българи даже кат макетата лепнаха едно латинско I се едно си имат азбука дебили

Съдейки по езика, на който пишеш - ти никакъв българин не си, но даваш мнение македонците и българите какви са? Аме не, ти сигурно си от онези пишман разбирачи, които Меси на футбол могат да научат, а Иван Вазов - на български.

Ако в днешния, демократичен свят не си политкоректен(което значи да пригласяш на мейнстрийма) твърде е възможно да се появи някоя, с която си преспал преди 20 години и да те обвини в изнасилване, да се окаже, че преди 5 години си подал грешна данъчна декларация или да ти се случат други подобни благинки. В една друга епоха инакомислещите са били низвергвани, палени или в газовите камери. На къде е тръгнал запада не знам, но аз го приемам като една муха - която постоянно се удря в стъклото и не може да разбере, че това не е пътя на вън!

Грамотно

Cheeseus

Факт е, че в коментара има правописни, пунктуационни и граматични грешки. Но е също така факт, че нито една от тях не пречи за разбиране на казаното, нито по някакъв начин изкривява смисъла му. А това прави Вашата реплика безсмислена.

моля, сложи демократичен в кавички...

През последните 10-15г.да има само една гледна точка в западната "ДЕМОКРАЦИЯ"я поставя под голямо съмнение...

Ми да стоят в русия тогава бе дебил нещастен. Кво правят в Украйна, майка им мръсна путинска? А? Кво? Дирят дедовия, ами тогава ще мрат като кучета. Ако се приберат в техните си гранци ще спрат да мрат, толкова ли е не е ясно!? Идиоти, прости идиоти!

е все пак Украйна е по-близо до Русия, а САЩ хич не е - отворѝ картата и виж. А пък в Украйна отдавна има американци, които правят - какво???????? Майданче въоръжено под мотото - fuck the Europe

Петре,информирай се как за последните 30г.НАТО стигна до границите на Русия и ,може би сам,ще си отговориш на въпроса,какво правят ТАМ.

Ако отвориш която и да е английска, немска, френска карта от 1917-1918 година (зараждането на СССР) ще видиш кое е територия на - макар и само две години - просъществувалата Украина. УСР - това което се нарича 'украина' днес, е 90% Русия+Полша. Руснаците си вземат обратно територии, и имат сериозен предлог - избиване и тормоз на рускоговорящите.

и на руските животни трябва да се помага, не само на софийските кучета

PEYTSCH

Корекция...Руските животни нямат значение....

Календар