Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Касиел Ноа Ашер създава филм за безвреме отишлия си Йосиф Шамли

IN MEMORIAM

Касиел Ноа Ашер създава филм за безвреме отишлия си Йосиф Шамли

Пред камерата на „Йосиф Шамли. Сюжет за кратък разказ“ застават Владимир Карамазов, Диана Добрева, Юлиан Вергов, Ваня Щерева, Явор Гърдев, Владимир Пенев, Валентин Ганев и мн. др.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Само тя е достойна да направи филм, защото е от най-талантливите творци. А, детето й е още по-талантливо.

Почивай в мир, Йосиф!

Деса Красова,понеже е проста като налъм и толкова и талантлива, е известна само с пикане по сцените, голотии и е++не. Из$$ала е включително въпросния обект на биографичния филм. Та понеже е стара, изтърбушена и проста взе да прави филми на гърба на бг данъкоплатец , за да се издържа. Не че филма ще го гледа някой, важно е да изцоца някоя хилядарка за "изкуство".

Изцоцай и ти, бе, сельо.

Типичната еврейска блудкава лимонада. Тези лъжат даже като си връзват обувките. Главите щракат, устите още повече. Човечни са доколкото само с човек може да се търгува.

Да спре да се прави на еврейка, каквато не е. В Израел си има институт, който с това се занимава. Проучва до десето коляно, кой е евреин и кой не. Кой е евреин, кой е самозванец, Деса! пп: Не си първата тарикатка, която иска да се качи на гърба на гонени с хилядолетия хора. А гонени са били заради мита, че са убили Христос, който също е евреин. Ти, къде се буташ?

Календар