Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Как "хората на Путин" превзеха Запада (откъс)

НОВА КНИГА

Как "хората на Путин" превзеха Запада (откъс)

Разследващата журналистка и бивш кореспондент в Москва Катрин Белдън разкрива главните действащи лица в заграбването на властта в Запада от приближени на руския президент

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

тази книга не ми изглежда интересна, по скоро някакви локуми се разтягат без покритие - кутии с жици, отравяне на Навални, дъра бъра..... к'о - нье

"заграбването на властта в Запада от приближени на руския президент" Какви са тия глупости??? Джурналята напълно изтрещяха.

С ТЕЖКО БОЛЕН МОЗЪК Е ТАЯ СЪР

Хората на Путин не са завземали Запада, Западът ги прегърна заради откраднатите милиарди. Колко точно тонове пари препраха на Запад руските олигарси, е банкова тайна. Истината е, че това е факт. И грозна част от този факт е, че най-големите перчаници за пари в света са точно в най-глемия санкционер - Съединените щати. Прди 1-2 години едно списание, обвинявано, че пуска материали в стила теория на конспирацията, публикува разследване по въпроса. В него се доказваше с докуемнти, че няколко незанчителни, забутани банки в Рино, щата Невада, са едни от най-глемите перачи на пари. И като говорим за снкции, нека някой да провери колко милиарди на същите тези хора на Путин са инвестирани в американски компании (Фейсбук и т.н). Сегашните и висчки бъдещи санкции засягат единствено върха на айсберга. По дълбоко не е възможно да се отиде, защото това са забранени зони.

няма логика - хората на Путин превзели Запада, а сега какво - налагат санкции на Русия.

Боже колко мъка има по света.Ама тези от запада съвсем откачиха!

Ей сега ще дам 33 лева за глупости! По-добре си купете Библията за 35 лева, отколкото да си давате парите за някаква скалъпена измишльотина на база интервюта - една баба казала.

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

И ще върнем истинският, реалният и вечен живот от соза! Русия, Империята на лъжата и пропагандата, дала на света само страдание, объркване и лъжи!

СОЗА ти го налага Давос и ЕС. Ма то трябва акъл за тия неща. Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Да ви еа в тиквите селски, неграмотни.

Тази офса да напише нещо за новите памперсите с лика на байдън

Разбрах, и ти ли си от хората на путин?

кой не скача е червен!

Прочетох го.

Голяма Лъжа праска Тази Мисирка ! Само Глупак или Добре платен Соросоид ще се съгласи с не истините написани в тази книга ! Аз по-добре от нея зная как стоят нещата в Русия и кой е Владимир Путин ! Запада е превзет от Малоумни и неграмотни хора ! Както написа един френски политолог за Управляващи ЕС : Безотговорност , Корупция и Тотална Неграмотност са Трите Кита на които се ЕС ! Тръгала тази мисирка да си измисля за Владимир Путин , той е по-струващ от Всички Управляващи ЕС ! Кайн е земеделец , а Авел е животновъд ! Кайн убива Авел !

Пак си си забравил хапченцата

Наглостта на англосаксонците е бездънна. Чиста либерална фалшификация на реалността

Разбрах, и ти ли си от хората на путин?

:) кой не скача е червен :)

Календар