Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Кабелните ни оператори дължат милиони на авторите на "Аватар" и "Мисията невъзможна"

ПЛАДНЕШКИ ОБИР

Кабелните ни оператори дължат милиони на авторите на "Аватар" и "Мисията невъзможна"

Над 200 членове на Филмаутор с отворено писмо до институциите с призив да започнат да се плащат правата за препредаване на филми у нас

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Боян Биолчев- сценарист Някой да е гледал филм по негов сценарий????

19 човека управителен съвет... Машала творци

до долу сте тези искания за стари филми които само запълват време , а не че някой ги гледа има интернет , ако не знаете , там се гледа и то нови

Много нагли тия от филмаутор ве , аре у лево ненаяли се койоти.

ауу ..още да нахраним някой я ..

,т.е. от ФИЛМАУТОР са взели още няколко човека за търпана и са решили да вдигат джабъла да им дават милиони за стари филми?

Записах си ги тези алчните, за никой от техните продукти няма да платя, нито ще ида да гледам. Интересно ми е само едно, защо има и критици в този мармалад, те какво създават или вече и фекалната маса поскъпна?

"Тези алчните" нямат продукт. Най-вероятно са посредник (държат правата за България) и губят повече от самите автори.

Да ставаше въпрос за български филми или поне някой от тези да беше участвал в тях разбирам...

И какво общо има интернета с филмите? Това е все едно да съдиш производител на бухалки, щото с такава някой бил пребит. Това че се ползва нещо и за незаконни цели, не означава, че нещото и предлагането му е незаконно. Ето например, че гледаме този сайт, какво общо има с филмите? Важи за още хиляди неща. Например телефони, че имало телефонни измами и така нататък. Аз в последно време холивудски филми и сериали не гледам. Не знам дали тази година съм гледал и един. А иначе гледам не малко, но азиатски - китайски, корейски и по-рядко други. Холивудските ми писнаха. И защо българи защитават чужд интерес. Да не очакват и те пари? Че аз български филми не съм гледал от Аспарух, На всеки километър и по памет някакъв шпшонскш от примрно 70-те години. Нямам им доверие на сегашните. По-добре да не давам оценки, че не съм запознат. А с оглед на това, че се пускат и музики да бумтят, би трябвало нормалните хора да съдят медийната индустрия, за нарушаване на тишината и да плащат. ;)

Защитават, защото една дружинка и хрумна да основе дружество и покрай авторските права и те да лапкат добре.

То и Гърция дължеше 300 милиарда на Европа.. ама нещо не си ги взеха.

Календар