Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Изгубената година, в която показахме, че сме готови да жертваме правата си

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Изгубената година, в която показахме, че сме готови да жертваме правата си

Поетът Николай Милчев за пандемията днес: ваксините станаха геополитическо оръжие, богатите ги изкупиха, бедните се радват на 200 бройки

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

От учител по б.е. в 105-о до....Всъщност до къде? Или си бил учител цял живот, или поет. Не, не може и двете. Няма как в час да си нежен и чувствителен, "от горе" искат изпълнението на план, количество преподаден материал, бумащина и т.н., все едно става дума за бетон и тухли. Поет - после, за разтуха и очистване духовно по време на релакса. А Николай е интересен. Помня го с втренчения скептичен поглед - какво ли си е мислил, гледайки някой нещастен нахъсан и не много кадърен събеседник, колега или колежка? Най-вероятно "Господи, прости им, те самите не знаят какво правят!" Погледът му е същински съдник, няма нужда от слова и хули. И от оттеглянето му някой загуби, но повечето спечелихме! Сега е повече поет, онова беше само опит на мъдреца да вразуми безумците....и безумките!

Странна идея да се иска мнение по всякакви теми от всякакви никому неизвестни хорица... Жив и здрав, ама напълно безсмислен.

Неприятно и надменно комунде.

Драйфа ми се от този герберастки лизач.

Чета коментарите, и съм потресен колко плитки са разсъжденията на масата. Хора, мислете преди да пишете. Не защитавам поета на 100%, но има много верни неща в изказаното от него. Но повечето сте на принципа, казаното по ТВ е вярно.

Толкова много думи и нито една за вярата!!?Може би сме наказани за безверието си! Колко по лесно ВЯРВАЩИТЕ приемат изританията.

Първата снимка е уникална - скръстил ръце, нацупен, като четригодишен, когото карат насила да пие мляко, а той прави напук. Това е нашата художествено-творческа интелигенция. - нито художество, нито творчество, нито интелигентност, само капризи, сръдни и претенции.

Тази на лодката с обърнатата шапка нали :))) много е дебилна :)))

Аз не бях готов да жертвам правата си, но управляващите не ме питаха, нито ги интересува. Това е диктатурата в която живеем, ужасяваща и брутална, която носи само смърт.

Не сме готови да живеем с правата си. Дано ме опровергаят т.нар. овце и сега след изборите управляващите да си отидат заедно с измислената си пандемия. Да дойдат умните и да се махнат уплашените.

Няма кой да дойде. Партийте, които влизат в парламента няма да донесат промяна в политиката, прегледох програмите им. Дори и Слави има в програмата си масово ваксиниране и то точно с ваксината която е известна с най-много нежелани реакции и стерилност при жените.

Не се плаши само глупакът.

Много добро интервю. До голяма степен се припокрива с моето усещане. Благодарен съм му, че ми напомни за дебелашките шеги на плешивите, амбициозни тикви от началото на пандемията. За това как се чувствах в началните изолации и т.н. За това как на едро виновни няма, но за кокошка...

Само в скапани "медии" като българските може да се види интервю с отявлени КОВИДИОТИ, където позират без маски и го играят ковид чегевра! Така става след като червената мафия изкупи на килограм всички новинарски сайтчета!

поети мрънкачи, поети демократи, я хващайте мотиката ииииииииии . един въпрос- кога облагът всичките ви книги с данъци, всички започнахте сами ,на ръка да си продавате кИнигите , та питам.

облагат

Той с мотиката може, но ти не можеш да пишеш като него...и няма да можеш никога!

Нищо съществено Общи критики. Ама стани ти премиер, че да те видим. Сладки обещания първо и после...нищо.Да- политиците по цял свят вършат глупости, но сме си ги избрали, защото сме наивни. Този,като е толкова умен да поеме той кормилото....Да, ама не. Стои отстрани и дъвче,критикувайки.А да видим какво ще направи Слави -чалгата.....ако влезе в НС.....

Именно. И аз си мисля някои от нещата, които казва, но трябва да не се прекалява и в тази насока, защото ставаш смешен и си противоречиш. Напр. хем го ужасявало това, че нямало ваксини за бедните, изкупили ги били богатите, хем пък плаче, че ЕС не договорил повече ваксини....Последно??? Или счита ЕС за бедни? Ха-ха. Отстрани винаги е лесно. Седиш, гледаш и критикарски"анализираш". Това го прави вече всеки, не само поетите и философите. Въпросът е-направи нещо. Стига мрънкане.

“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете” Б.ФРАНКЛИН

Свободата е състояние на духа! Сигурността се осигурява от държавата! Къде е пресечната точка между вътрешно усещане и външно влияние и как загубата на едното води до загуба и на другото? Красивите фрази са много повече от смислените!

Поредният червен чугун-комунист, дето му нарушават правата и не му дават да пръска вируси свободно и навсякъде! Горкият!

СЕМЕЙНО

Да ти се връща.

Не разбирам защо всеки се чувства длъжен да се изтропка по темата за ваксини и пандемия, маски и мерки. Особено хора, които нямат никакво разбиране или образование по темата. Най-смисленото, което може да излезе от устата на човек, който смята, че маската му "запушва устата" е някоя оригня.

с 3 американски бази и чорап слога на цру от 1994 права нанайси

Това са общи приказки на псевдоинтелектуалец. Тези метафори с маски и забрани са плитка измислици. Безсилна работа. Но те така знаят - цял живот мрън-мрън.... и се оживяват само ако стане дума за някой лев. Примери много.

Интересното е, че дори и в най-тежките условия на пандемия правата ни са били в пъти повече от времето когато този индивид е бил редактор на 'средношколско знаме'. Защо тогава не е дал изява на бунтарския си дух. Защото "наведена глава, сабя не я сече". Човек първо трябва да се взре в огледалото а едва след това да вземе рупора и да почне да тръби наоколо.

Да обобщим: Протестърски капут!

За другите не знам, но за мен миналата и тази година са ми най-ценни и продуктивни...

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С МНЕНИЕТО НА АНОНИМНИЦИ? ДОРИ И БЕЗ ПАНДЕМИЯ, ТОЯ ЩЕШЕ ДА СИ СЕДИ У ТЯХ НА ЦИГАРА И ВОДКА. ЖЕРТВАЛ ПАРАВА, А ПРАВОТО НА ЖИВОТ? АМАН ВЕЧЕ ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ, ДЕТО ФИЛОСОФСТВАТ ПО ТЕМИ, КЪДЕТО ВСИЧКО Е МНОГО ПРОСТО. СПАЗВАШ КАРАНТИНА, АКО ТИ Е МИЛ ЖИВОТА. АКО НЕ, Е СЪЩОТО КАТО ДА КАРАШ ПИЛ!

Да, защото хората са се вкопчили в живота си сякаш са незаменими и без тях светът ще приключи. А той си пътува във вселената както и преди да се се родили текущите светила. Така ще бъде и след като ги няма. Его, его, его и нищо повече! Повечето са просто пошли и елементарни!

Шилo

К'ъв е тоз чукундур ве, и защо ни пробутвате обърканите му пенсионерски мисли? Какви права жертва бе? По неговата логика като сме се съгласили да не караме пияни, да не минаваме на червено и да не разцепваме главата на всеки,, който ни вдига келя, сме пожертвали най-важните си права.... Аман от дървени философи!

Абе, какви права толкова сме жертвали? Никой не ни е забранявал да говорим, никой не ни е забранявал , да си изказваме мнението, никой не е идвал , да ни арестува посреднощите вкъщи, никой не ни е праща в лагери, никой не ни е бил печати по краката, никой не ни е стригал, защото имаме по-дъгга коса и т.н. Никакви права не съм жертвала,, не ми липсва нито посредствените бг филми, нито концертите на бг звездите

Права в Булгаристан е имало и ще има само на книга !!!

Показахме, че не сме готови да жертваме здравето и живота. Нашия и на близките си.

Погледнете му нещастната физиономия. Жалък комплексиран нещастник, който до обяд се сърди на себе си, а след обяд на целия свят. Защо ни занимавате с такива...

Шилo

Точно! Криво желязо някакво с претенция за интелигенция.

Хората нямат нужда от права - правата не се ядат. Обаче някой трябва да им помогне като им остриже руното - че тежко ...

Ами спрял си бре... ама си спрял още отдавна и пандемията не ти е причината. Нормалните хора се адаптират. Аз си спазвам мерките и това не ми попречи да се развивам. Каква свобода са ти отнели? Можеш ли да ходиш из Европа? Можеш. Спзваш мерките за карантина и готово. Можеш ли да ходиш по цял свят - можеш. Всяка страна си има изисквания - спазваш ги и готово. За останалото ми то си има термин и се казва - медийна грамотност. Това е да различаваш важните новини от тролските и популистки такива. Или вярваш, че всичко що е написано е вярно? Аман от спрели песимисти

Така наречената демокрация не представлява нищо друго освен концентриране на огромни капитали в малка група хора, които в един момент започват да полудяват и правят целия свят на маймуни..... за пари и власт.

Лайнах, но да добавя, че и в т.нар комунизъм се концентрират всички богатства в малка група хора, разиката е, че в допълнение те открито разполагат и с живота на теб и семейството ти, ако разкажеш грешния виц.

Deus Vult

Бедните, драги, получиха ДОЗИ, които се броят на пръсти... за какви 200 бройки говориш!? Я виж в африканските държави по колко дози са внесени.

Поредният хленчещ дървен философ, с претенция за интелектуалец. На такива и Христос не може да им угоди.

Тоя човек не е добре с главата, пандемията му се е отразила яко, но за Балтов съм съгласна.

Точно с какво мнението на този човечец е интересно?? Протестър, кажи му и не го обиждай повече!

Аман от Мария Бакалова, Кантарджиев, Балтов, Кунчев и т.н.

Браво? :)))))))))) Дано водопрводчик ти прави колоноскопия. :)))

ГЕРБ!

Календар