Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Иван Вазов: Дадох всичко на отечеството. Малко бе, но толкова имах

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Иван Вазов: Дадох всичко на отечеството. Малко бе, но толкова имах

Честваме 170 години от рождението на Патриарха на българската литература. Impressio ви припомня неговата единствена автобиография

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Съвременните политици : Окрадох всичко от отечеството ! Не е малко,но повече не можах !Крадат и други !

Поклон!

Кво си дал е, русофилски дурак! Те и сега бсп и кльопарестия пингвин десо радев дават всичко за Родината като тебе! Ама не се знае за коя Родина! Нашата или тяхната!

пред паметта на един велик българин! И не е загубено всичко за България. Няма изцеление без мъчение!

Велик Българин е бил ВАСИЛ ЛЕВСКИ! ДЯКОНА! Разни русофилчета драскачи на елементарни и скучни романчета НЕ СА ВЕЛИКИ Българи!

Бойко Борисов Жан Виденов Румен Радев Георги Първанов Иван Славков Румен Овчаров и т.н. "Взех от отечеството всичко. Малко бе, а ми се искаше да е още."

Защо си се родил, грешко на Природата и невероятен бъг на системата

Найвник! Вместо да си събере багажа и да иде на Запад за да печели минимална заплата и да яде евтини банани, той решил да се занимава с "глупости" в България.

Прекрасна статия. Малко са народите с такива гении като Вазов, който противно на неговото мнение, ни е дал страшно много! Поклон. Всеки българин трябва да има томовете му в библиотеката си!

Голям гении е Вазов, затова карат учениците насила да четат тъпнята му Под игото!

Гении са братята му, славните български генерали.

Най-доброто стихотворение на Иван Вазов -''ЖИДОВ ГРОБ'' поздравявам с него националните предатели унищожители на БГ Държава Иван Костов ,Любен Гоцев,Румен Пашата ,Ахмед Доган ,Емел Етем,Бойко Борисов,Валентин Златев ,Симеон Кобурготски,Данчо Ментата,Лидия Шулева,Левон Хампарцумян,Цветелина Бориславова,Милен Велчев ,Николай Младенов,Надежда Нейнски ,Томислав Дончев

много народи наричат хората, като Вазов, които си имат - гении. казвам, които си имат, защото и ний все още си го имаме нашия гений - дедо Вазов, въпреки опитите на некои жалки буреноизрастнали нагаждачи, стремящи се в галопиращ, охлювски тръс да допълзят до върховете, които тоз човек е достигнал съвсем сам, само с помощта на таланта си. същите тези, които безмилостно могат да оплюват някой, който нема как да се защити, нито да ни обясни защо е писал нещата така, както ги вижда и усеща, а не както е по правата линия на някое нпо, партийна повеля или евро'ейска комисионна комисионна комисия, които пък от своя страна са пълни предимно с празни глави и мизантропи, чиито съдби и аз намирам за оплакване... не намирам за чудно, че и за мен шедьовърът на Природата е хубавата жена, което в днешни времена може да мине за сексизъм или още по-лошо - хомофобия, десен екстремизъм, популизъм и дори расизъм. в днешно време, за да си нямаш грижи, на такъв въпрос трябва да се отговаря, че шедьовърът на природата е аполон, като барман в гей бар... с маска против ковид на лицето, разбира се! (всекое време със своите А-3бути ((а-три-бути :-))) :-))) колкото до сричането от днешните ученици на романа "под игото". което безспорно е едно блестящо произведение, което ни нарисува в детайлно лицата у неговото повествование и прави един изящен, с профайлърска точност анализ на характерите им, а от описанията на Природата и обкръжението на героите Вазов ни поднася многоцветни картини с обема на тридименсионална реалност. и това е просто незаменимо за всеки, който не се страхува от Фактите и не се опитва да ги замени с патетични, патологични повели, които имат дълготрайността на живот на многоцветен, сапунен мехур... та, драги мои, любители на любителството. днешните ученици сричат дори "зайченцето бяло", при това не заради Вазов, а именно поради непрестанните "риформи" в образУваниитУ, бе! и ето... на пук! опаллла! сапуненият мехур изведнаж го нема, го занемà, така да се рече, а Вазов си е па тукинка, при назе, простите, неуките, грозните и дрътите... :-))) Ч.Р.Д. Майсторе! и, толкоз за "забравената България" или по-скоро продадената България! :-)))

Човече, ако бе живял 3 месеца в днешното време, пиши го бегал. Трудно е да се издеяни днешната простотия, ако не си хипопотам или шопар...

Споделям, но ти слагам минус за омразата!

ти си една гнусна бесепарска свиня!

Ако всите, Дядо Вазовъ, бихме могли да дадем и четвъртинка от това , що ти си дал Дядо , на Отечеството. То щеше да има рай у небесих и земен рай. Нашата малка България. За зла участ, съвременните "Българе" , гледат повечко да вземат , отколкото дадат. Сполай ти Дядо за всичко.

,,Много взех и още че окраднем " - биби тулупа .

сифилистик, русофил и масон с много беден речник. Из ползвал е по малко от 5,000 думи. Гений е само защото нямаме интелектуалци и философи. Само угодници. Но катп литаратурно произведение е пълма профанация в сравнение с Тютюн. Ама кой да чете и да разбира в тази България.

А Луканов, курнелия, мая?

твоя Дякон е просто един от първите масони в България. Кофти чиляк е бил. Но майсторите зидари се постарали да го вкарат в историята. И двамата са гнусни типове от изостанало общество, ама като няма други, тях ще тачим!

Календар