Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Хайтов - писателят на киното

КЛАСИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Хайтов - писателят на киното

99 години от рождението на класика

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Мръсник беше.

Правил е големи гадости на много хора.

"Писателя" Хайтов е НАЙ-БРУТАЛНИЯ ПЛАГИАТ ОТ НАШЕТО ВРЕМЕ.....

Беше един изключителен човек,писател,психолог. Рядко се срещат такива хора. Радвам се ,че имах тази възможност да разговарям понякога с него.

Комунде, водел се е към ДС. Колко ли колеги е натопил ?

Филмите му бяха силно манипулативни, преминали през цензурата на комунистическите ДС.

Много противоречива личност. Освен гореописаното, да не забравяме, че е бил съсед на Луканов на Латинка 6. Статията е написана много еднопластово, като от Работническо дело. Ай стига с това залитане към миналото.

Хайтов изкара репресиите по "Делото Горюна". Тези дето го направиха, бяха Простаци. Там където го Заточиха, там Направи НАЙ-ХУБАВИТЕ си Разкази.

Николаи Хаитов ;В условията на една ЗВЕРилница толерантноста значи СМЬРТ това е напьлно вярно БГе тласкана кьм толерантноста на НЕОлиберализма и мултикултурализма и Евроатлантическите цености

И от Елин Пелин ли?

Доносник,член на БКП.

Най-силните български патриотични филми

Но е талантлив - безспорен талант.

Велик!

Шилo

Язова... Крадец!

Най-големия крадец на чуждо творчество.Нагъл плагиат и безпардонна личност.Прославил се е с кружбите на чуждия труд без да си дава много зор.Типично за доносник на ДС.

Плагиат и ченге ,хиена .

Лакей, радвам се, че съвремието го отнесе

Леко народен, да не кажа друга дума, само не остави нищо по специалността си в лесовъдството. Така и не върна двете уникални снимки на стара София, които взе от тате у дома. Просто да му е, както казваше Апостола. Все пак да гледаме голямото, не дребнавото. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да стане, ако въобще може.

Изключителен, неповторим, вълнуващ, разтърсващ, ... класика, от който винаги ще имаме нужда! Благодаря на автора на статията!

Дълбок поклон пред паметта на Хайтов! А иначе, Българинът най-много обича на умряло куче нож да вади.

Дълбок поклон пред паметта на Хайтов! А иначе, Българинът най-много обича на умряло куче нож да вади.

СКЪРБЯ ЗА НЕГО КАТО ЗА РОДИТЕЛ! КАКТО СКЪРБЯ ЗА БАЩА СИ, КОЙТО БЕШЕ СЪЩИЯТ КОРАВ И РОДОЛЮБИВ РОДОПЧАНИН! ИСТИНСКИ,НЕПОДПРАВЕН,ВЕЛИЧЕСТВЕН!!!

КРАДЕЦ СИ ТИ!ОСВЕН ТОВА СИ И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!!! ЖАЛЪК! ТОЛКОВА СИ БЕЗЛИЧЕН ОЧЕВИДНО КАТО ЛИЧНОСТ,ЧЕ СЕ СЪИЗМЕРВАШ С НЕГО КАТО ГО ПЛЮЕШ! ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ,ЗАТОВА ЩЕ СТРАДАМЕ И КАТО НАРОД!!! ЧЕЛ ЛИ СИ ПОНЕ РЕД ОТ НЕГО? ОТ ПО-РАННИТЕ И ПО-КЪСНИТЕ МУ ТВОРБИ? БИОГРАФИЯТА МУ?ЗАЩО ЛИ ПИТАМ-ТО Е ЯСНО,ЧЕ СИ БЕЗПРОСВЕТНО МАГАРЕ!!!

МАГАРЕ БЕЗПРОСВЕТНО,БИЛ Е ИЗКЛЮЧЕН ОТ БКП,ЗАЩОТО НЕ Е БИЛ ПОСЛУШКО,ЯСНО ЛИ ТИ Е?!!А ОТ ДС НИКОГА НЕ Е БИЛ! НО Е БИЛ И ЩЕ ОСТАНЕ ТИТАН НА СЛОВОТО И ПЕРОТО,КОЕТО ТИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ!!!

НАПРИМЕР?! ИСКАМ ФАКТИ,ФАКТИ,ФАКТИ!!! КАК ТАКА ПЕТНИШ НЕЧИЕ ИМЕ,СКУБЛО?!

СТИГА С КЬОРФИШЕЦИТЕ! КАТО Е БИЛ ПЛАГИАТ,ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО Е ИЗОБЛИЧИЛ? ДА НЕ БИ ДРУГ ДА Е НАПИСАЛ "КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА"? ЗА ЕДНИ "ДИВИ РАЗКАЗИ" ИДЕ РЕЧ,НО СЛЕД ТЯХ ТОЙ НАПИСА ОЩЕ МНОГО РАЗКАЗИ,ТАКА,ЧЕ - ГРЪМНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ЗАВИСТНИЦИ!!!ВИЕ СТЕ САМО ЕДНИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ!!!

Самият факт, е бяха престанали да го отразяват по казионната БНТ дълги години, когато беше под управлението на соросоидите, говори достатъчно кой е и какъв е! Лично съм писала писма до БНТ да отразяват годишнините от рождението и смърта му и получих един витиеват отговор, ойто не казваше нищо! И продължиха в същия дух! Сега е време да бъде поправена тази несправедливост!

Календар