Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Хайтов - писателят на киното

КЛАСИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Хайтов - писателят на киното

99 години от рождението на класика

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Самият факт, е бяха престанали да го отразяват по казионната БНТ дълги години, когато беше под управлението на соросоидите, говори достатъчно кой е и какъв е! Лично съм писала писма до БНТ да отразяват годишнините от рождението и смърта му и получих един витиеват отговор, ойто не казваше нищо! И продължиха в същия дух! Сега е време да бъде поправена тази несправедливост!

СКЪРБЯ ЗА НЕГО КАТО ЗА РОДИТЕЛ! КАКТО СКЪРБЯ ЗА БАЩА СИ, КОЙТО БЕШЕ СЪЩИЯТ КОРАВ И РОДОЛЮБИВ РОДОПЧАНИН! ИСТИНСКИ,НЕПОДПРАВЕН,ВЕЛИЧЕСТВЕН!!!

Дълбок поклон пред паметта на Хайтов! А иначе, Българинът най-много обича на умряло куче нож да вади.

Дълбок поклон пред паметта на Хайтов! А иначе, Българинът най-много обича на умряло куче нож да вади.

Изключителен, неповторим, вълнуващ, разтърсващ, ... класика, от който винаги ще имаме нужда! Благодаря на автора на статията!

Леко народен, да не кажа друга дума, само не остави нищо по специалността си в лесовъдството. Така и не върна двете уникални снимки на стара София, които взе от тате у дома. Просто да му е, както казваше Апостола. Все пак да гледаме голямото, не дребнавото. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да стане, ако въобще може.

Лакей, радвам се, че съвремието го отнесе

Плагиат и ченге ,хиена .

Най-големия крадец на чуждо творчество.Нагъл плагиат и безпардонна личност.Прославил се е с кружбите на чуждия труд без да си дава много зор.Типично за доносник на ДС.

КРАДЕЦ СИ ТИ!ОСВЕН ТОВА СИ И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!!! ЖАЛЪК! ТОЛКОВА СИ БЕЗЛИЧЕН ОЧЕВИДНО КАТО ЛИЧНОСТ,ЧЕ СЕ СЪИЗМЕРВАШ С НЕГО КАТО ГО ПЛЮЕШ! ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ,ЗАТОВА ЩЕ СТРАДАМЕ И КАТО НАРОД!!! ЧЕЛ ЛИ СИ ПОНЕ РЕД ОТ НЕГО? ОТ ПО-РАННИТЕ И ПО-КЪСНИТЕ МУ ТВОРБИ? БИОГРАФИЯТА МУ?ЗАЩО ЛИ ПИТАМ-ТО Е ЯСНО,ЧЕ СИ БЕЗПРОСВЕТНО МАГАРЕ!!!

243Win

Язова... Крадец!

Велик!

Доносник,член на БКП.

МАГАРЕ БЕЗПРОСВЕТНО,БИЛ Е ИЗКЛЮЧЕН ОТ БКП,ЗАЩОТО НЕ Е БИЛ ПОСЛУШКО,ЯСНО ЛИ ТИ Е?!!А ОТ ДС НИКОГА НЕ Е БИЛ! НО Е БИЛ И ЩЕ ОСТАНЕ ТИТАН НА СЛОВОТО И ПЕРОТО,КОЕТО ТИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕШ!!!

Николаи Хаитов ;В условията на една ЗВЕРилница толерантноста значи СМЬРТ това е напьлно вярно БГе тласкана кьм толерантноста на НЕОлиберализма и мултикултурализма и Евроатлантическите цености

Хайтов изкара репресиите по "Делото Горюна". Тези дето го направиха, бяха Простаци. Там където го Заточиха, там Направи НАЙ-ХУБАВИТЕ си Разкази.

Много противоречива личност. Освен гореописаното, да не забравяме, че е бил съсед на Луканов на Латинка 6. Статията е написана много еднопластово, като от Работническо дело. Ай стига с това залитане към миналото.

Филмите му бяха силно манипулативни, преминали през цензурата на комунистическите ДС.

Най-силните български патриотични филми

Комунде, водел се е към ДС. Колко ли колеги е натопил ?

Беше един изключителен човек,писател,психолог. Рядко се срещат такива хора. Радвам се ,че имах тази възможност да разговарям понякога с него.

"Писателя" Хайтов е НАЙ-БРУТАЛНИЯ ПЛАГИАТ ОТ НАШЕТО ВРЕМЕ.....

И от Елин Пелин ли?

СТИГА С КЬОРФИШЕЦИТЕ! КАТО Е БИЛ ПЛАГИАТ,ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО Е ИЗОБЛИЧИЛ? ДА НЕ БИ ДРУГ ДА Е НАПИСАЛ "КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА"? ЗА ЕДНИ "ДИВИ РАЗКАЗИ" ИДЕ РЕЧ,НО СЛЕД ТЯХ ТОЙ НАПИСА ОЩЕ МНОГО РАЗКАЗИ,ТАКА,ЧЕ - ГРЪМНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ЗАВИСТНИЦИ!!!ВИЕ СТЕ САМО ЕДНИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ!!!

Мръсник беше.

Правил е големи гадости на много хора.

Но е талантлив - безспорен талант.

НАПРИМЕР?! ИСКАМ ФАКТИ,ФАКТИ,ФАКТИ!!! КАК ТАКА ПЕТНИШ НЕЧИЕ ИМЕ,СКУБЛО?!

Календар