Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Главен балетен хореограф намаза критик с кучешки екскременти и бе уволнен

ЗАД КУЛИСИТЕ

Главен балетен хореограф намаза критик с кучешки екскременти и бе уволнен

Този унизителен инцидент е заплаха срещу свободата да се критикува изкуството, се казва в съобщение на операта в Хановер

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Е нали точно в европата една рисуваше с фекалиите си и това беше изкуство и трябваше да и се радваме а тия дето писахме че е умствено увресвна получавахме банове във фейса ???

Защо кучешки? Собствени г.о.вна няма ли? Плагиат.

Викам си: "Тия руснаци докъде се докараха!". После се оказва, че били германци! Тц, тц, тц....

Кое му е унизителното - че е поставил ня мястото й някаква малоумна кифла с 1 мозъчна клетка? Малоумни, дебилни кифли и идиоти с които е пълен целия Евросъюз.

Той може просто да е бил "пърформанс артист" и да е направил една жива "инсталация". А тия понеже не разбират от съвременно изкуство са видели просто едно омазване с лайна.

Ето ви христоматиен пример за непълна информация. Дайте да видим критикуваната хореография. Дайте да прочетем критиката... Така не става ясна цялата картина. Че то в основата на тяхната разпра може да стои съвсем друг конфликт, а въпросната критика да е само повод критикуваният хореограф да даде външен изблик на негативните си помисли срещу критичката.

Много иновативен начин да изразиш себе си. Мисля, че това не е нещо обидно -- просто човекът е бил последовател на крайния модернизъм. А може би само е демонстрирал вътрешната същност на сложната си творческа личност...

Явно повечето коментиращи си въобразяват, че става въпрос за класически балет, призовавам ги да потърсят в интернет кадри от това чудо и после да се заемат с критика на критиката. Хахаха, ще си обърнат повечето коментарите на 180 градуса.

Абсолютно си прав! Каквото и да е написала мисирката, пак е било малко.

В някои отношения светът на педалите е по-жесток от този на останалите.

заплаха срещу свободата да се критикува изкуството. ами като разрешават какви ли не из...... да се наричат изкуство

Браво, много красив контрапункт на канселирането на Руското изкуство и култура, особено от гледна точка на балета!

Критиката на изкуството е една от най-големите простотии, сътворени от човека.

Класическият балет е най -трудното и скъпо пластично изкуство.Така ,че когато се дава оценка за това изкуство пишещият трябва да е много внимателен.

На това му се казва неконструктивна критика!!! Като може Вибке по-добре да беше отишла тя да си мята увисналия задник по сцената!!!

"заплаха срещу свободата да се критикува изкуството"? Че то много блага работа да си критик, бе? Можеш да плюеш, когото искаш, ама тебе не мога да те плюят!

Хората на изкуството са много чувствителни като цяло и е важно критиката да много сдържана или те д абъдат преобладавщо хвалени и насърчавани. Второ балета е изкуство което изисква много голямо посвещение от най-ранна възраст, много услилия, можел е критика да бъде по-съдржан.

Това са евроатлантически ценности.

Календар