Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Гигантска скулптура на вагина разпали гнева на крайната десница в Бразилия

СКАНДАЛИ

Гигантска скулптура на вагина разпали гнева на крайната десница в Бразилия

Творбата на визуалната артистка Джулиана Нотари e препратка към нарастващата атмосфера на нетолерантност при управлението на крайнодесния президент Жаир Болсонаро

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Можеше да кажат, че са устни... Като гледам - нито клитор има, нито срамни устни, за да е вагина...

Тия в Западна Европа и Америка, наричат- леви, партии, които са на Предатели и чужди Шпиони.. Нямат нищо общо с комунизма..Както и за десните партии- нямат нищо общо с демокрацията... А там наричат десни, партите пазещи държавата си. И това е заради всякакви Арабски и Африкански- негри Шпиони !!! От тия започват Проблемите навсякъде.

Плагиати, в България си имаме цяла пещера Вагината и не парадираме толкова.

не могат да оценят най-красивото божие създание!

Че не можеха ли да построят един нужник барем, та да са доволни всички?

А кога гоулемата артистка ще изобрази един голям обрязан к.у.р ...трябва да сме толерантни и към евреи и мюсюлмани.... П.С. Знаех си аз че порно филмите са голям арт....но защо не печелят Оскари не знам...това е фашизъм и нетолератност.

За чий е тази ?

Не съм много сигурен какво е това вагина ама ако е това дете си го мисля то голямата вагина не е голяма вагина. Малката вагина е голяма вагина.

Плагиатстваш от Мао! Той първи го е казал това.

Тази "визуална артистка" вероятно е недооправена и си пуска самореклама

Кобилкина е позирала.

Чудя се колко трябва да ти е лабилна психиката и колко време трябва да имаш, за да се обиждаш от подобно нещо. Вярно е че крайнодесните са една шайка лумпени, но никога не спира да ме учудва докъде би стигнала простотията, агресията и отявленото лицемерие на тези фашистки свине.

Крайната десница не, консервадори. Иначе за „сътворяването“ на туй нещо е бил използван труда на цветнокожи хора само (расизъм???), и с пари от общината (???).

"Болсонаро постоянно хули културата и специално художниците, повечето от които са критици на правителството, че са декаденти, КОИТО ИЗТОЧВАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДСТВА," Или с други думи и тамошните тунеядци реват срещу тези които искат да ги накарат да докажат "гениалността" си на свободният пазар.

0

Еми, как да не се разгневят, като не са виждали на живо.

Не са защото много от тях са латентни гейове, затова са и толкова озлобени към ЛГБТ хората и жените.

Кошмарно некадърна " творба". Евтин PR.

Като мъж нямам нищо против равенството на половете и всичко произтичащо от това. Не мога, обаче да разбера целия шум и фанфари.. Хубаво е акцентирането, но нужно ли е да се натяква и на индивиди като мен, при положение, че аз така или иначе съм толерантен? И доколко това спомага да се променят истински нетолерантните мъже? Имам чувството, че едва ли не се втълпява чувство на вина у мъжете..

и тя стана известна !

"проблематизирането на пола" лош превод или тая не знае какво иска да каже?

Поредната олигофрения. Нищо свято не остана.

Сега в противовес на гигантската вагина, ще трябва да издигнат и гигантски бетонен у- с и-кратко.

Календар