Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Франкфуртският панаир на книгата отложи връчването на награда на палестинска писателка

КУЛТУРА НА ВОЙНАТА

Франкфуртският панаир на книгата отложи връчването на награда на палестинска писателка

Адания Шибли трябваше да получи приза за романа си "Маловажен въпрос", който разказва за изнасилване и убийство, извършени от израелски войници през 1949 г.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ЖАЛКО и ПРОСТАШКО е " цивилизования Запад , да смесва всичко ( мръсна политика, мръсни гащи , арогантност , лъжи , простащини , алчност , наглост , изкуство , спорт и култура ) в един тиган и да се мъчи да го пробутва на хората за изискано ястие от веригата Мишлен , защото и слепите ще прогледнат колко е " цивилизован " вчъщност !!!!

политическа е причината за наградата, политическа отмяната ѝ, за един ден палестинците от жертви се превърнаха в зверове, които трябва да бъдат изтребвани

Нищо неочаквано от Германия започнала и двете Световни войни,виновна за смъртта на 72 милиони души в двете световни войни, развила фашизма и нацизма до държавна политика. Естествено ще поддържат еврейският фашизъм ционизма.

Всичките ни "консерватори" скачат заедно с левичарите сега... :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Това е като "консерваторите" в САЩ изведнъж се отрекоха от ФБР и ЦРУ, пък "либералите" почнаха да им вярват... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Тука никой не е с никой, а всички са против всички и затова от време на време се оказват в странна компания, но се правят, че не виждат. Нашите патрЕоти, рязко почнаха да харесват резаните карабини от Близкия Изток напоследък... :))) И са против нацистите, но все пак "чичо Ади, беше прав..." :)))) Бахти кашата ви е в глвата. :))))))))))))))))))))) Важното е, че знаете кого мразите. :))))))

Нагъл открит фашизъм е това решение, нямащо нищо общо със свободата, демокрацията, истината и реалността. Срамно и унизително е, че България е от тази страна на барикадата, изградена от лъжи, манипулации, псевдосвобода в стил от романа "1984".

България винаги е била там, при вечно губещата германия

ПОЗОРНО РЕШЕНИЕ!!!

Простотия! И тези ми били интелектуалци! Какво общо има книгата за 1949 година със сегашната война!!?? Пък и за миналата година да се разказва, нали се награждава писателката за написаната от нея книга, а не за решенията на правителството и!!!???

Верно щеше да е хитро: Украинка написа книга в защита на Палестина. В книгата тя показа карти от последните сто години на зоната и как се завзема чужда земя и се загробват невинни хора. В момента ръководството на панаира се чуди с кого е.

И изнасилване? Ай стига , бе. Аз не знам християни и евреи да изнасилват мюсюлманки, но мюсюлманите го правят спрямо християни и евреи. Все пак сме били подложени на 5 века геноцид. Кой нормален ще тръгне да изнасилва грозни вмирисани пингвини, които на нищо не приличат и смърдят?

Голем си брат... Още повече 48 година! Стига ве! Тогава да се върнем в 15-19 век и да видим. Да не забравяме че тогава всички араби са нападнали Израел и са яли дървото ... не е ли смешно и обидно ? Като не им приемаш мнението е цензура и расизъм, нали ?

Много демократично... Те евреите убиват и изнасилват хуманно, само палестинците са лоши...

Кого изнасилват? Вмирисани грозни мюсюлманки? Много ти е ниска летвата, щом си представяш как някой изнасилва тези миризливки.

...еврогейеврейски!

Еми защото не е украинка, затова!.. Изроди еврогейски!...

Календар