Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Емигрантът, който остана в сърцата ни завинаги

ГОЛЕМИТЕ

Емигрантът, който остана в сърцата ни завинаги

10 години без Джоко Росич

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Въобще не мисля, че е от актьорите, за които трябва да има памет! Крайно време е “Радио 1 Рок” да смени Росич с друг глас! Иначе ще повярвам на слогана “ Любими песни на умрели хора@!

Голям Човек! Голям Мъж!

Човек беше! И Човек си остана!

Да ти еба майката и педал

Джоко Росич е ,.............. Той е идол......... "МЪЖ" с характер....... Олицетворение на "Мъжкар"......!!!!

Идиот..........

Уважавам го като човек. Уважавам го и като актьор. Професионалист. Но не съм съгласен с изказването му, че българите, които са решили да емигрират, са слаби хора, а в България, видиш ли, останали само силните. Та нали и той самия е емигрант. Та нали и той самия се е махнал от собствената си страна, за да дойде в нашата, търсейки по-добър живот. Аз съм в Америка от 25 години. И не смятам себе си за слаб човек. От обикновен работник, успях да стана генерален мениджър на един от филиалите на голяма компания. Постигнал съм всичко с постоянство, труд, и много хъс и инат. И Америка ми даде тази възможност, която България не можа да ми даде. Тук единственото от което се интересуваха е, не кой е баща ми, или кои са ми роднините и приятелите, а какво бих могъл, и какво бих искал да направя за компанията, и от там за собственият си живот. България ми даде образование разбира се. И аз, пък и много хора като мен помагаме на икономиката и, като инвестираме по един, или по друг начин големи суми пари в нея. Извинявам се, че се отплеснах, да говоря за себе си. Статията е за господин Джоко Росич все пак. Лека му пръст на човека. Но ми става криво, че всички емигранти били миячи на чинии, разносвачи на пица, и берачи на плодове и зеленчуци. Аз нямам нищо против нито една от тези професии, но не не познавам нито един българин в Америка, който да работи точно тези. Със здраве на всички.

1981 тренирахме нощем за парада 1300 години България. Когато се прибирахме към ПЖ И -то след една такава тренировка призори го видях на едно кръстовище, на задната седалка на Жигули такси прегърнал две момичета. Останалото е лирика.

Само че, той е емигрирал по идеологически причини, поради идейни несъгласия - а не е емигрирал с мечтата да стане мениджър...Има голяма разлика. Едното е заради идеали, другото е за пари. Освен ако не приемем, че парите са идеал.

Ти си пълен памперс!

Мисля, че беше комунист и се разхождаше въоражен на улицата.

А аз съм сигурен ,че Вие сте презарватив,но от тези спуканите ,още при производството им

като те дават по телевизора, после сваляш всички гащи. Иначе, Светла му памет на човека, но чак да го правят герой , не съм съгласен.

и за Азис и Глория ще има такива излияния. Щом на ЦК Манева дето се опрашваше с половината ЦК дадоха орден...

Българи в САЩ, завършили висше образование, но никога не работили квалифицирана работа в САЩ. И аз живях там 20 години и мога да кажа, че от българите, които познавах там, само 10% работеха високо квалифицирана работа.

Велик човек с голяма душа. Поклон пред паметта му.

са получили нещо в Сърбия? ТУК САМО ПОМАЧОРИ И ЧУЖДИ НЕКАДЪРНИЦИ НАМИРАТ ХЛЯБ И СЛАВА, някой хомяци стават и "премиери", собственици на медии и т.н. България е национална държава и тоя е изял хляба на някой надарен българин, щото е бил комунистически изрод и подходящ за унищожението на българския народ, сомо безродници могат да се радват на такива, като този боклук, по причина, че и те са боклуци - червени, съветски боклуци. Не съм гледал нищо с този изрод и няма и да гледам, това не ми пречи да живея нормален живот в условията на комунистическото говно, което направихте с България, Бог ще ви накаже, всички и този е наказан в ада.

Наполовина българин по произход. И цял българин по възпитание.

Календар