Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Емигрантът, който остана в сърцата ни завинаги

ГОЛЕМИТЕ

Емигрантът, който остана в сърцата ни завинаги

10 години без Джоко Росич

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Наполовина българин по произход. И цял българин по възпитание.

са получили нещо в Сърбия? ТУК САМО ПОМАЧОРИ И ЧУЖДИ НЕКАДЪРНИЦИ НАМИРАТ ХЛЯБ И СЛАВА, някой хомяци стават и "премиери", собственици на медии и т.н. България е национална държава и тоя е изял хляба на някой надарен българин, щото е бил комунистически изрод и подходящ за унищожението на българския народ, сомо безродници могат да се радват на такива, като този боклук, по причина, че и те са боклуци - червени, съветски боклуци. Не съм гледал нищо с този изрод и няма и да гледам, това не ми пречи да живея нормален живот в условията на комунистическото говно, което направихте с България, Бог ще ви накаже, всички и този е наказан в ада.

Велик човек с голяма душа. Поклон пред паметта му.

и за Азис и Глория ще има такива излияния. Щом на ЦК Манева дето се опрашваше с половината ЦК дадоха орден...

Мисля, че беше комунист и се разхождаше въоражен на улицата.

А аз съм сигурен ,че Вие сте презарватив,но от тези спуканите ,още при производството им

1981 тренирахме нощем за парада 1300 години България. Когато се прибирахме към ПЖ И -то след една такава тренировка призори го видях на едно кръстовище, на задната седалка на Жигули такси прегърнал две момичета. Останалото е лирика.

като те дават по телевизора, после сваляш всички гащи. Иначе, Светла му памет на човека, но чак да го правят герой , не съм съгласен.

Уважавам го като човек. Уважавам го и като актьор. Професионалист. Но не съм съгласен с изказването му, че българите, които са решили да емигрират, са слаби хора, а в България, видиш ли, останали само силните. Та нали и той самия е емигрант. Та нали и той самия се е махнал от собствената си страна, за да дойде в нашата, търсейки по-добър живот. Аз съм в Америка от 25 години. И не смятам себе си за слаб човек. От обикновен работник, успях да стана генерален мениджър на един от филиалите на голяма компания. Постигнал съм всичко с постоянство, труд, и много хъс и инат. И Америка ми даде тази възможност, която България не можа да ми даде. Тук единственото от което се интересуваха е, не кой е баща ми, или кои са ми роднините и приятелите, а какво бих могъл, и какво бих искал да направя за компанията, и от там за собственият си живот. България ми даде образование разбира се. И аз, пък и много хора като мен помагаме на икономиката и, като инвестираме по един, или по друг начин големи суми пари в нея. Извинявам се, че се отплеснах, да говоря за себе си. Статията е за господин Джоко Росич все пак. Лека му пръст на човека. Но ми става криво, че всички емигранти били миячи на чинии, разносвачи на пица, и берачи на плодове и зеленчуци. Аз нямам нищо против нито една от тези професии, но не не познавам нито един българин в Америка, който да работи точно тези. Със здраве на всички.

Само че, той е емигрирал по идеологически причини, поради идейни несъгласия - а не е емигрирал с мечтата да стане мениджър...Има голяма разлика. Едното е заради идеали, другото е за пари. Освен ако не приемем, че парите са идеал.

Българи в САЩ, завършили висше образование, но никога не работили квалифицирана работа в САЩ. И аз живях там 20 години и мога да кажа, че от българите, които познавах там, само 10% работеха високо квалифицирана работа.

Джоко Росич е ,.............. Той е идол......... "МЪЖ" с характер....... Олицетворение на "Мъжкар"......!!!!

Човек беше! И Човек си остана!

Голям Човек! Голям Мъж!

Въобще не мисля, че е от актьорите, за които трябва да има памет! Крайно време е “Радио 1 Рок” да смени Росич с друг глас! Иначе ще повярвам на слогана “ Любими песни на умрели хора@!

Да ти еба майката и педал

Идиот..........

Ти си пълен памперс!

Календар