Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Екоактивисти атакуваха стъклото пред картина на Веласкес в Националната галерия в Лондон

ВАНДАЛИЗЪМ

Екоактивисти атакуваха стъклото пред картина на Веласкес в Националната галерия в Лондон

Това не е първото нападение над това произведение на изкуството, нарисувано през 1600 г.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Екоактивистите се изродиха в някакви лумпени и напълно се дискредитираха

Прекалената свобода и липсата на смислени занимания води до подобни действия. Тези дечица просто имат прекалено много свободно време. И за какво го използват? За рушене. Като сте толкова за зелени решения, направете нещо, вместо само да врещите и рушите. С рушенето постигате обратният ефект. Вземете поне едно дърво засадете, ще има повече смисъл от вряскането и чупенето.

Като те арестуваха, падаш 20-30 пъти по стълбите или се удряш самичък в парното и от главата ти излизаха всякакви такива идеи. Тези двамата сигурно пари за кифла не са изкарали през живота си, но лесно рушат чуждите постижения.

Тази информация не е интересна, а препечатването на манифеста е близко по същност на разпространение на спам и съответства на социалния ефект на ислямския тероризъм. Искам да знам: - Ритани ли са зелените зелки; - Арестувани ли са и държани ли са в ареста поне 24 часа заедно с радикализирани ислямисти и наркоманизирани убитaци и били ли са ебaни накриво там; - Какви глоби и наказания е наложил съдът; - коя банкова институция е назначена да предостави заем, за колко години и с каква лихва за покриването на глобите и щетите. Моля журналистите да придобият и разпространят тази информация.

Съвременните леви са досущ като левите от преди 100 години. Пак само разруха и унищожение им е в главата. Особено държат да унищожават красиви предмети на изкуството

Спрете в Англия, Нидерландия, Норвегия (Европа), купувайте от арабите и Русия. Много умно. Полезли идиоти и купени активисти. Идете да потрошите изкуството в Русия или в Саудитска Арабия или Иран и ще ви видим след 10-15 години на свобода.

аз пък от три дни се храня със слънчеви лъчи. И искам всики хора да се хранят като мен само със слъчеви лъчи.Така ще се спре със замърсяващото земеделие, ще се спре с убиването на животни за храна, ще настъпи истинско благоденствие, чист въздух, никакви въглеродни емисии, всички красиви ще са и слаби и няма да ми се налага да гледам с пренебрежение дебелите хора, които само ще ги показват на децата в зоологическата градина или на стари снимки. Аз съм екоактивист!!! Спрете Храната Сега!!!, Коя картина да счупя? Моля за идеи...

ще трябва да спра да се мисля за екоактивист, защото хора като тези и журналистите, които им слагат определения, опорочиха думата и идеята.

Хубаво е такъв биологичен отпадък още на място да се утилизира.

Терористи

Новите варвари, маскирани като екоактивисти. Oil означава ленено масло, а не петрол в случая. Ама все тая за тези невежи и безполезни деца...

О не атакуват някоя бензиностанция, а все на изкуството налитат?

Календар