Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Джералдин Чаплин: В Холивуд е важно да си зелен – това е цветът на парите

ЛЕГЕНДИ НА КИНОТО

Джералдин Чаплин: В Холивуд е важно да си зелен – това е цветът на парите

Легендарната актриса представя в София филма на Джесика Удуърт „Лука“ и отговори на няколко въпроса на Impressio

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Бързо е схванала значението на думата "зелен" както ние тук я употребяваме. Трябваше да кажа "тъмно зелен", но това се подразбира. Комплимент за смелостта на бабата!

Дошли сме от Индия значи. Възможно е, но явно не й е ясно, че сме доста чувствителни на тема индийци, защото повечето престъпления и зулуми тук се вършат от тях. Така че от грозотии акъл не щем.

Е изобретил часовника ама нейсе.

Българите не идват от Индия, а са си местни и няма никакви следи от идване от някъде. Идванията са измислени от СССР, за да пълнят учебниците с пригодни на тях неща. Киев в по-български, отколкото украински, смея да добавя.

Унизително..... Не си" Ти ", а си "някой от някого си"................... Ч. Чаплин ще се помни вечно, ...... Другите Чаплин-овци, са случайност......

Зеленото вече не е актуално, долара умира. Тези, които все още не са разпродали своите долари горчиво ще съжаляват за своето безхаберие и неадекватна реакция и отговорност към своя труд през годините, който ще бъде с лека ръка попилян. Да не забравите да копирате и запазите този пост, за да ми го припомните един ден, ако съм ви подвел, излъгал.

страховита карикатура на баща си

Във всяка работа е важно проституирането. Иначе зеленото го няма. Особено важно е проституирането в изкуство, наука, култура. Това винаги е било обвързано с политиката , с властта. Единици са тези, които се противопоставят на властта, пък такива които се противопоставят и успяват да не изпаднат до клошари са пълни щастливци и късметлии, нищожни изключения, които само потвърждават правилото. Какъв е конкретния случай на Жералдин, не съм запознат в подробности.

Джералдин заслажава уважение. Макар че ми спря часовника с изказването си че сме изобретили часовника :) А на тия които пишат че Чарли Чаплин е евреин, да си проверят източниците. Чарли се ражда в изключително бедно и разбито семейство. Град, мизерия, изоставяне, болести, тормоз, избягал баща, болна майка. Освен това баба му е циганка, и той няма нищо еврейско.

Какви заслуги има пък тази освен едното фамилно име?! Никаква я няма като актриса. То и Чарли Чаплин не е кой знае какъв актьор с неговите маймунджелъци, освен това е педофил.

Баща ѝ Чарли Чаплин е тероризиран от ФАЩ зарад туй чий комунист и антифашист, след филма Диктаторът дето са бъзика с американския еврей Шекелгрубер (Хитлер)

В Холивуд вече е важно да си червен отвън и зелен отвътре . Милиардери социалсити муахахахах

Тая се е направила на египетска мумия от много операции

и евреин!

Джери е симпатяга, но има привилегията по рождение да говори каквото си поиска. Ако някой от шабес гоите в Холивуд каже това, ще бъде заклеймен.

Всъщност часовникът е изобретен от един българин от Банкя, веднъж докато почивал между футболно мачле и игра на тенис!

България - любимо място за посещение на мумиите.

Баща ти, защо се криеше, че е ЮдеюСемит?! Иначе, Изкуфяла като Бай Дэн с Алцхаймер!

Важното е да имаш, чест, достойнство и морал към обществото. Ценностите на англосаксонските колонизатори са: алчност, експлоатация, воини и пари

А на руснаците - агресия, алкохолизъм, наглост и клептомания.

Ха, добре го е казала жената! За съжаление не е само в Холивуд! Може да продължим да интерпретираме - зелена енергия, зелена сделка, зелен преход...

Българите идвали от Индия и изобретили часовника..... мдааааа. Какво да й кажеш......

Прави се на хамава:. Подиграва се с гоите- превода е: - Вие сте сигани ,които си мислят,че са изобретили компутера..

Баща ѝ Чарли Чаплин е тероризиран от ФАЩ зарад туй чий комунист и антифашист, след филма Диктаторът дето са бъзика с американския еврей Шекелгрубер (Хитлер)

е важното да си покварен! Това е цветът на лицемерието...

Календар