Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Движение за култура" настоява за адекватно законодателство за творческите институции

КУЛТУРНА ПОЛИТИКА

"Движение за култура" настоява за адекватно законодателство за творческите институции

"Нямаме никакво намерение да се отказваме и да отстъпваме, докато нормативните актове за нашата култура заприличат на актове за култура", каза проф. Каприев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Движението за култура защитава некултурния Морфов.

Който не иска да се съобразява с правила и закони валидни за държавните учреждения и предприятия може да напусне и премине в частния сектор.

Камен Донев е много слаб актьор, а още по-слаб политик.

Жълтопаветни отрепки, защитаващи алкохолизирания фашизоид и псевдотворец морфов.

На горната снимка - трима брадясали със сивкава четина кат прошляци чички и с мърляви разрошени косици, две лелки тип стари чанти - 100% невзрачни и посредствени женици и един откровено луд с много съмнителни актьорски качества, но много креслив набеден артист - Валери незнамкойси - това е агитката на жълтопаветните истерици, подкрепящи моралното нищожество морфов!

От кога творчеството започна да се създава със зкони !?

Боже господи, пази Боже страната ни от прости и неграмотни люде.

Този Каприев не беше ли разкрит като агент на тоталитарната Държавна сигурност, писал гнусни доноси срещу собственото си семейство?

Чудя се кат сте такива културтрегери щи не се самоиздържате? Виенската филхармония е на самоиздръжка... а тук някви алкохолици с големи претенции и спорен талант искат данъкоплатеца да ги субсидира без нищо насреща....

Камен Донев само струва колкото всички останали. Но, Камене, помни ми думата, при първа възможност тия ще те изпикаят. И Петър Слабаков късно се усети какви изроди го използваха.

То тези се имат за голяма интелигенция. Без тях сякаш нацията ще изчезне. А пък този прехвален Камен Донев с неговата мегаломания, нарцисимъм и егоцентризъм малко в повече ми идва.

На Камен Донев и чепиците не можеш да му лъснеш...

То тоя Камен Донев същия надут балон и обикновен хвалипръцко като пияндето морфов!

Аз съм ЗА Жоро Мамалев !!! Тия са някакви анонимки

ХАХАХА - движение "халтура" поиска халтурата да се издигне на най-високо ниво, демек държавата да плаща повече за халтура! Евала, тарикати! Едно въпросче имам към халтураджиите - а бе, смешници, да не би Ван Гог да е чакал някакви си закончета да минат, та да седне да твори ?!? Или Да Винчи е чакал някой си чиновник да му угоди ?!? Или Достовевски да е чакал благоволение от някого ?!? АМАН!

Писна ми от соросоидни НПО та

Да си бяха поканили киро ! Ане да подсмърча отзад ! Все пак , той е най големия артист ( циркаджия ) шоумен

Какви са тия неизвестни хорица , и за какво се борят ?

Що всички имат вид на некъпани?

:) Щото махмурлукът и абстиненцията не прощават на никого.

И какво целите с това шествие,че нещо не ми е ясно!? И нещо много малобройно ми се вижда това "Движение",не виждам ярки личности,известни актьори. Хората искат правилата за тях да не важат-да идват на работа само като са в творчески подем,но да си взимат редовно голямата(15000 лв.)заплата както е при Морфов.

Четох, четох и ... не успях да разбера, що ето "адекватно"? Защото, за всеки може да е различно. Със същата сила можеха да го нарекат "правилно", "точно", "справедливо" и какво ли не още. И е смешно, когато казват, че нямало да се меси в политиката, нямало да бъде политическо и така нататък. ВСИЧКО на този свят е политика. От зърното, хвърлено на нивата до преследванията на инакомислещите и войните. ВСИЧКО е политика, дами и господа културни.

сетила се кУлтуртрегерната Мара да се побара ..Zа тях не важат Zakoни ..щом не им иZнася и почват да ривът..стигнаха до там да критикуват Zakoнно иzбрания директор ( какъвто и да е той ) ..че видите ли имал наглостта да увеличи щата и Zaплатите на хората в Народния театър ..те си мислят ..че като са московопомаZaни и са недосегаеми и те вечно ше карат културнио влак по право ..!

всички неправителствени организации, регистрират ли ги и получават държавна субсидия

Само като видите утепляците от снимката и ви става ясно за каква култура говорим.

Календар