Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Древната каста на хидржите

КУЛТУРОЛОГИЧНИ ФЕНОМЕНИ

Древната каста на хидржите

Според една от версиите общността е наследник на някогашните евнуси в Индия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Досущ нашите рИмляни, направо са си лика-прилика!! И тук варианта е с хормонални препарати и химическа кастрация да им поддържаме ниска числеността!

Гледай, като не изкорениш злото навреме, как пуска корени и се превръща в уродлива традиция. Да крадат деца за да ги кастрират и да ги превръщат в мъжки проститутки.

Баси гадните педали

УРОДИ!!! ОТВРАЩАВАТ МЕ!!!

Общност/макар и уродлива/ да, но не и каста. Хубаво е автора на статията да се запознае какво е точно каста в Индия и, че няма как независимо какъв брой си и какво желание имаш да си "направиш" каста. Хидржите спадат към т.нар. "безкастови", заедно с всички проститутки, чистачи на тоалетни, сметища и прочее, неофициалната пета каста в Индия, нямат абсолютно никакви права и не са смятани за хора.

Много гнусно изглеждат на снимките. Явно са на дъното на кастовата система в Индия от векове,а в Европа такива искат да ги изкарат най-отгоре.

Мъже, които искат да бъдат жени. Шега на природата. Малко ми е мъчно за тях. Сигурно не е лесно да не си това, което си. Искат да са по-многобройни, за да се защитават, но не трябва да крадат деца, или да кастрират по каквито и да било начини деца и млади хора. Не може всички да сме като тях. Смирение трябва. Т.е. знайте си мястото, пейте танцувайте, проституирайте, щом искате, но няма как да спечеляте симпатии, ако се натрапвате.

Календар