Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Древната каста на хидржите

КУЛТУРОЛОГИЧНИ ФЕНОМЕНИ

Древната каста на хидржите

Според една от версиите общността е наследник на някогашните евнуси в Индия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Мъже, които искат да бъдат жени. Шега на природата. Малко ми е мъчно за тях. Сигурно не е лесно да не си това, което си. Искат да са по-многобройни, за да се защитават, но не трябва да крадат деца, или да кастрират по каквито и да било начини деца и млади хора. Не може всички да сме като тях. Смирение трябва. Т.е. знайте си мястото, пейте танцувайте, проституирайте, щом искате, но няма как да спечеляте симпатии, ако се натрапвате.

Много гнусно изглеждат на снимките. Явно са на дъното на кастовата система в Индия от векове,а в Европа такива искат да ги изкарат най-отгоре.

Общност/макар и уродлива/ да, но не и каста. Хубаво е автора на статията да се запознае какво е точно каста в Индия и, че няма как независимо какъв брой си и какво желание имаш да си "направиш" каста. Хидржите спадат към т.нар. "безкастови", заедно с всички проститутки, чистачи на тоалетни, сметища и прочее, неофициалната пета каста в Индия, нямат абсолютно никакви права и не са смятани за хора.

УРОДИ!!! ОТВРАЩАВАТ МЕ!!!

Баси гадните педали

Гледай, като не изкорениш злото навреме, как пуска корени и се превръща в уродлива традиция. Да крадат деца за да ги кастрират и да ги превръщат в мъжки проститутки.

Досущ нашите рИмляни, направо са си лика-прилика!! И тук варианта е с хормонални препарати и химическа кастрация да им поддържаме ниска числеността!

Календар