Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Човекът, който "говореше" с водата и й пускаше да "слуша" Моцарт, Шопен и хевиметъл

АЛТЕРНАТИВНОТО ПОЗНАНИЕ

Човекът, който "говореше" с водата и й пускаше да "слуша" Моцарт, Шопен и хевиметъл

80 години от рождението на японския изследовател, антрополог и писател Масару Емото

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Леле какъв пасквил за този откровен мошеник. Мисля да залепя на монитора върху сайта ви бележка с надпис поумняване! Мода да ви пренареди молекулите.

е просто лед. В Уикипедия пише, че Емото бил псевдоучен. Сигурно го е написал Юхчо от апартамента си в Квартала на Милиционера.

Водата била магия, водата лекувала и прочее измишльотини. Водата е вода. Живота на нашата планета е живот във вода. Дори и на всички сухоземни видове кожата е един мях който е направен да задържа водата вътре в тялото. 85% от нас е вода, защото когато сме излезли от океана е било необходимо да го носим със себе си, затова кожата затваря океана в нас. Водата на океана, минералите на океана, молекулите от океана. Всичко е в нас. И съответно трябва да се поддържа в баланс защото иначе клетките не работят оптимално или не работят изобщо. Химически чиста вода в достатъчно количество ще ви убие. Трябват електролитни соли, иначе нищо не минава през мембраните ма клетките и те набъбват. Което за някои части на тялото не е проблем, само ме мозъка е затворен в една костна кутия, и от химически чиста вода може да се подуе толкова че да се сплеска от вътрешната страна на костите на черепа. Хайде когато говорим, да не говорим за шамани а да си говорим истината. Не водата дава живот, а супата с минерали и органични съединения от които водата е само носещата среда.

Тези работи ги обяснаяваше инж. Живко Желев, който освен, че е бившият директор на ДЗУ "Стара Загора" е и изобрлетателят на защита и холограмата на българските банкноти. Още от началото на ХХI в. 2002 г., за да сме точни. И не само българските. Отделно негова беше защитата на автомобилите, която ползваха половината силови застрахователи. Японецът е открил топлата вода.

Такива простотии, няма сила да ме накара да ги повярвам, но няма проблем, щом не са задължителни.

задължително клипче и на 404 език

Календар