Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Чаровният мачо, който отказваше роли с целувки и секс сцени

ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ

Чаровният мачо, който отказваше роли с целувки и секс сцени

Изминаха 35 години, откакто Лино Вентура се пресели в отвъдното

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тогава жените бяха ЖЕНИ, а мъжете МЪЖЕ

Жалко за поколенията, които не са го гледали, да видят що е то присъствие и респект!!!!! А като бивш боксьор можеше и да те понабие ако поиска......Но зад тази фасада прозираше един честен, духовит, добронамерен и приятен човек, достигнал съвсем сам върховете на спорта и на изкуството! Не като сегашните тъпаци, които едно изречение не могат да съэставят или напишат без запъване и грешки. Незабравим, един достоен наследник на легендарния Жан Габен!!!!!!

Велик актьор! Захласвахме се, когато гледахме негов филм! И името му е Анджолино, а не Ангиолино.

Велик! Поклон майсторе, почивай в мир!

Голям артист и мъжкар! Велик! Той можеше да играе само с лице, без да каже и една дума. С Жан Габен бяха страхотен тандем.

_stankow

Западът тогава беше велик. Признавахме му го. Именно заради такива мъже и жени. Помним ги, възхищаваме им се ! Ех, да можеше да са пример и за децата ни ... Но не ги дават. И ги обявяват за старомодни. Добре, а къде са "модните" тогава с техния чар, с тяхното присъствие, морал и пример ?

Дори да не си първи хубавец - да очароваш хората. Като Чарлз Денис Бучински, по-известен като Чарлс Бронсън. Или като Жан-Пол Белмондо.

Хубава, информативна и носталгична статия. Но, главно - хубава! :D

Трябва да са си малко грозновати. Иначе не са актьори, а манекени.

Тогава нямаше филтри, пост-продукция, deep-fake. Каквото си изиграл - това е! :D Ако си се изложил 20 пъти - най-добрата излагация остава за филма. Днешните актьори са сериозно облагодетелствани. Филм се снима с телефон. Е, пак си трябва професионалният обектив, но, да... С един телефон се снимат филми. Науката напредна, изкуството назадна. Вече не си дават толкова зор. :D

С почит и любов!

Голям!!!

Лино Вентура има повече кино в кутрето на левия си крак отколкото всички woke-"артисти", които сега навъдиха из Холивуд и по света в наши дни.

Велик актьор и Мъж! Няма вече такива, особено при мъжете:(

Календар