Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Будител на годината! Вашите 10 номинации - кои са те, с какво вдъхновиха България?

ВДЪХНОВЕНИЕ

Будител на годината! Вашите 10 номинации - кои са те, с какво вдъхновиха България?

Стотици българи за поредна година се включиха със своите номинации за "Будител на годината" - обществената кампания на БНР

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Доцент Мангъров. Обясни на българите, че ги лъжат. С това спаси деца и млади хора от пораженията на неизследвани ваксини по правилата на законно провежданите тестове. Днес раждаемостта в държавите с висок дял на ваксинираните спада с 20%, а сърдечно съдовите заболявания, вкл. довели до смърт, са нараснали с 30%. България и без ваксините беше на първо място в света по смъртност, което е чудовищно само по себе си, но Мангъров поне предпази народа си от най-голямата медицинска измама в историята на човечеството.

Георги Семерджев и сириеца Омар тези 2та събудиха ЗАСПАЛОТО гражданско общество потънало в корупцията на МВР,СЪД,прокуратра и слжби

Жената, таман съм се унесъл в сладък сън и получавам лакът в ребрата. Хъркал съм бил, ама нали си я обичам, налага се да търпя

Защо делото на тези хора почти липсва от новините на всчики мас медии, а гледаме катастрофи, убииства, пожарникаря с лентичките има извънредни пресконференции когато не е на власт?

Володимир Зеленски - пробуди целия свят да се опълчи на тиранията, мракобесието и злото!

ама украинците не харесват българите, тъй както ти ги харесваш тях

такива превъзнесени тъпизми се повтаряха по времето на комунизма

Украйна избиваше деца, жени и мъже 8 години. Не помня Зеленски да е бил против това, освен началото на мандата си (има видео с негова декарация), след което от една друга империя, вероятно на доброто, му казха, че така не бива и че трябва да продължи да ги избива. И той послуша друга империя. Която финансира убийците на деца и жени всъщност и това се разследва в САЩ. Така ч ене кръщавай империи и се огледай дали това, което са поръчали от една друга империя да ти говорят по медиите, е истина.

Будител на годината за българския народ е президентът Володимир Зеленски. Той на практика показа как съединението прави силата. Гледам украинският народ и им се възхищавам. Мечтая си някой ден и ние българите да бъдем горда нация като тях, а не мижитурки. Всеки гледа само собствената си угода, да не настине и да не се мине.

Без да коментирам посочените хора, за истински важни неща няма такъв. Например онези с ковид мерките постигнаха по статистика към 70 хиляди повече починали. Пъти повече почиващи от средното за света. Потъпкваха закони, конституция, права, демокрация и се подиграваха с хората. Сринаха икономика, образование и какво ли не. И нищо. "Спасители". Та будителите какво са ни накарали да видим?

Нито един украинец??????????????????? Тъп списък!!!!

ㅤ

"стотици българи" не са целият народ (6М)!

Като ученичка на г-н Гилев мога да кажа че това е най-уникалния и супер сексуален учител. Всички сме влюбени в него.

Календар