Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Алекс Сърчаджиева и Нона Йотова в „Натали“ – спектакъл за вечната жажда за любов

МЕЛПОМЕНА

Алекс Сърчаджиева и Нона Йотова в „Натали“ – спектакъл за вечната жажда за любов

На сцената на Сити Марк Арт център на 28 април, от 19:30 часа

Нона Йотова и Алекс Сърчаджиева в "Натали"

Коя е Натали? Натали е една мечта! Натали е безсмъртният хит на Жилбер Беко. Невероятната мелодичност на френския шансон и неговата неостаряваща и завладяваща популярност. Непреодолимото желание, да бъдеш непреодолимо желан. Любовта, за която всеки мечтае.

Легендарният хит, който Жилбер Беко изпя и пред българска публика като специален гост на Фестивала "Златния Орфей" през 1974 г.

Историята, която се разказва в "Натали", може да се случи с всеки един от нас. Сюжетът на пиесата "Натали" на Филип Бласбанд е базиран на търсенето на изгубената нежност. В "Натали", две жени разнищват един мъж, така, както само те могат да го направят. Из основи. С най-малките пикантни подробности. От които, на моменти може и да се засрамиш. "Натали" е криминална история. Един пъклен план, измислен и осъществен от една изключителна жена. Реализиран с участието на друга уникална жена.

Още

Нона Йотова пред Impressio: Влюбена съм от 20 години, театърът е моят храм

Нона Йотова пред Impressio: Влюбена съм от 20 години, театърът е моят храм

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева са актрисите, които играят тези две жени. Колкото и добре да ги познавате, тук ще ви изненадат с превъплъщенията си. Ще видите и нещо, което рядко се среща на театрална сцена: освен перфектното партньорство, ще видите приятелство. Ще видите как едни честни очи, срещат други честни очи и от тази среща се ражда спектакъл, който ще ви завладее със своята откровенност. Актрисите се вълнуват от емоциите, които преживяват на сцената. Зрителят забравя, че гледа театър и става съпричастен на тяхната история.

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева в "Натали"

Александра играе три самоличности, с лекота и перфекционизъм. Нона е изкусен манипулатор, успяващ да отмъсти, и да отстои таланта и достойнството си. На всички, които още не са съпреживели магията " Натали" - това е покана за едно приятно съучастие. А, на тези, които ще я гледат пак, щастливо преоткриване!

Билетите са в продажба на касата на Сити Марк Арт Център, бул. "Янко Сакъзов" № 30 и online на www.ticketsbg.com.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Представяне на двуезичен албум Георги Баев - 100 години от рождението на художника

На 21 юни /петък/ 2024 г. от 17.00 ч. в зала I на Бургаска Художествена Галерия "Петко Задгорски"

В Левски започват Празниците на изкуствата "Парцалев 2024"

Началото ще бъде поставено с награждаване на отличените автори от Националния литературен конкурс за хумор и сатира "Георги Парцалев – Българският рицар на смеха"

Български солисти и композитори в концерта на Симфониета - Враца на 17 юни в Зала "България"

Специално за изпълнението на Симеон Гошев пристига нов роял "Бьозендрофер" 280vc Concert Grand

Народният театър отново е домакин на събитие от платформата ПроТекст

На 21 юни от 19:30 ч. на Сцена "Апостол Карамитев" ще се състои пърформанс-четенето на пиесата на Радослав Чичев - "Голямото чудовище"