Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Марая Кери и Хилда Казасян - астрални близначки?

СЪДБОВНО

Марая Кери и Хилда Казасян - астрални близначки?

И двете са родени на 27 март 1970-а, и май имат доста сходни неща

Марая Кери

Марая Кери и родната джаз икона Хилда Казасян са родени на 27 март 1970-а година. И двете са пищно красиви, руси и изкусителни. И двете са певици, продуцентки и актриси.

Хилда Казасян

И двете имат драматичен развод зад гърба си, след който поемат контрол върху имиджа, живота си и музиката.

Е, мащабите в успеха са право порпорционални на страните, от които произхождат и в които протича животът им. Дето се казва, наясно сме, че няма "как да ги стигнем американците"?!? - Марая е обявена за певица на хилядолетието през 2000-та, носител е на 5 грами и 16 статуетки от Световните музикални награди. Нашето момиче няма такава сцена, но пък също е талантливо.

Хилда Казасян

Малцина знаят, че е не само певица, но че владее ударните инструменти - с тази специалност Хилда завършва музикалното училище "Николай Пипков", а после и Консерваторията. А според музиковеди, ударните "водят оркестъра" - т.е. училите тази специалност владеят музиката всеобхватно. Освен това, нашата Хилда е бизнесдама. Изобщо, оправно момиче.

Марая Кери

И Марая и Хилда са родени в смесени бракове - Марая е дете от брака на американка и афроамериканец, Хилда - на българка и арменец.

Хилда Казасян

Майките и на двете са певици. Майката на Марая - Патриша е оперна певица и вокален педагог, майката на Хилда - певицата Надежда Ранджева. Тук прибавяме една точка в плюс на нашето момиче, защото тя и по бащина линия унаследява музикалност. Баща й е прочутият Вили Казасян.

И Марая и Хилда започват да пеят от 6-годишни.

И двете претърпяват чувствен и разрушителен първи брак, и стигат до развод. Кери и продуцентът Томи Мотола се разделят, след като дълго време играят театър, парадирайки със семейно щастие. Почти по същия начин протече и бракът на Хилда и Чочо Попйорданов, преди разривът им да стане публично известен. Марая признава, че е била "емоционално и психически малтретирана" от бившия си мъж, Хилда също призна, че Чочо е прекрасен човек, но става "различен" под въздействието на алкохола.

Хилда Казасян

И двете прекрасни певици се справят с живота си блестящо, носейки цялата му тежест. Може да се каже, че въпреки трудностите и изпитанията, през които са преминали, с талант и труд постигат всичко. И двете са талантливи и позитивни, отворени към света и хората. Вероятно затова съдбата бе благосклонна и им предложи втори шанс в живота, в личен план.

Еми МАРИЯНСКА

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Българо-немското социално крими "37 клечки кибрит" в "Топлоцентрала"

Здрава Каменова и Гергана Димитрова в три ексклузивни представления на 6, 7 и 9 декември

Гледайте новия спектакъл "Великденско вино"

В навечерието на 150-ата годишнина от обесването на Васил Левски, Явор Гърдев се заема със задачата да възкреси във въображението ни образа на Апостола

"Трубадур" с великолепен артистичен каст и гост-диригент от Румъния в Опера Бургас

В ролята на трубадура Манрико гостува солистът на Музикалния театър Пеньо Пирозов - на 30 ноември, сряда, от 19 часа

Пиесата "Капан за мишки" на Агата Кристи дебютира на Бродуей

"Капан за мишки" на Агата Кристи дебютира на Бродуей, след като от 70 години се играе на лондонска сцена

Датският кралски балет прекратява работата си с Джон Нойнмайер заради "расистко" представление

Хореографът защити позицията си, като обясни: "Въпреки че разбирам възраженията срещу рисуването върху тялото на танцьор, за да влезе в роля, не вярвам в цензурирането на хореографията заради отрицателно погрешно тълкуване на един човек"

"Лешникотрошачката" и "Лебедово езеро" в VII Международен балетен форум - Варна 2022

"Хореографията на Мариус Петипа и Юрий Григорович е в основата на нашия спектакъл. Запазил съм изцяло тяхната съвършена хореография" споделя хореографът Йордан Кръстев