Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Марая Кери и Хилда Казасян - астрални близначки?

СЪДБОВНО

Марая Кери и Хилда Казасян - астрални близначки?

И двете са родени на 27 март 1970-а, и май имат доста сходни неща

Марая Кери

Марая Кери и родната джаз икона Хилда Казасян са родени на 27 март 1970-а година. И двете са пищно красиви, руси и изкусителни. И двете са певици, продуцентки и актриси.

Хилда Казасян

И двете имат драматичен развод зад гърба си, след който поемат контрол върху имиджа, живота си и музиката.

Е, мащабите в успеха са право порпорционални на страните, от които произхождат и в които протича животът им. Дето се казва, наясно сме, че няма "как да ги стигнем американците"?!? - Марая е обявена за певица на хилядолетието през 2000-та, носител е на 5 грами и 16 статуетки от Световните музикални награди. Нашето момиче няма такава сцена, но пък също е талантливо.

Хилда Казасян

Малцина знаят, че е не само певица, но че владее ударните инструменти - с тази специалност Хилда завършва музикалното училище "Николай Пипков", а после и Консерваторията. А според музиковеди, ударните "водят оркестъра" - т.е. училите тази специалност владеят музиката всеобхватно. Освен това, нашата Хилда е бизнесдама. Изобщо, оправно момиче.

Марая Кери

И Марая и Хилда са родени в смесени бракове - Марая е дете от брака на американка и афроамериканец, Хилда - на българка и арменец.

Хилда Казасян

Майките и на двете са певици. Майката на Марая - Патриша е оперна певица и вокален педагог, майката на Хилда - певицата Надежда Ранджева. Тук прибавяме една точка в плюс на нашето момиче, защото тя и по бащина линия унаследява музикалност. Баща й е прочутият Вили Казасян.

И Марая и Хилда започват да пеят от 6-годишни.

И двете претърпяват чувствен и разрушителен първи брак, и стигат до развод. Кери и продуцентът Томи Мотола се разделят, след като дълго време играят театър, парадирайки със семейно щастие. Почти по същия начин протече и бракът на Хилда и Чочо Попйорданов, преди разривът им да стане публично известен. Марая признава, че е била "емоционално и психически малтретирана" от бившия си мъж, Хилда също призна, че Чочо е прекрасен човек, но става "различен" под въздействието на алкохола.

Хилда Казасян

И двете прекрасни певици се справят с живота си блестящо, носейки цялата му тежест. Може да се каже, че въпреки трудностите и изпитанията, през които са преминали, с талант и труд постигат всичко. И двете са талантливи и позитивни, отворени към света и хората. Вероятно затова съдбата бе благосклонна и им предложи втори шанс в живота, в личен план.

Еми МАРИЯНСКА

 

Коментирай 0

1/1

Марая Кери

Марая Кери

Марая Кери

Хилда Казасян

Хилда Казасян

Хилда Казасян

Хилда Казасян

Марая Кери

Календар

Препоръчваме ви

Диана Добрева, Иван Пантелеев и Мариус Куркински в Народния театър през новия сезон

Зрителите ще бъдат зарадвани с нов двуезичен сайт, спектакли със субтитри и туристически разходки

Огромен успех за Марта Петкова

Тази вечер примабалерината ще играе в главната роля в "Баядерка" в Осло, в постановка по хореография на Наталия Макарова

Опера Пловдив в Европейския парламент в Брюксел

Сред гостите беше и новият председател на Европейския парламент Давид Сасоли

Танцът завладява Пловдив от септември

Осем спектакъла, музика на живо от Индонезия, открити уроци по танци и още изненади на ONE DANCE WEEK 2019 - вижте пълната програма за септември

Второ издание на Националната стипендия "С усилия към звездите"

Ментори през 2019-2020 г. ще бъдат Правдолюб Иванов, Капка Касабова, Красимира Стоянова, Иван Лишка и Диана Добрева

"Сфумато" започва новия сезон с две премиери, две участия в международни фестивали и ателие

Междувременно работилницата обяви ателие върху любовта и смъртта в живота и творчеството на А. П. Чехов, наречено "Сюжет за кратък разказ"