Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Любимците на децата Маша и Мечока ни гостуват с нов хитов спектакъл

ПРЕМИЕРА

Любимците на децата Маша и Мечока ни гостуват с нов хитов спектакъл

"Маша и Мечока: Бъчва с мед" с по 2 представления в София, Русе и Пловдив

"Маша и Мечока: Бъчва с мед" (Снимка: Joker media)

Зала 1 на НДК, голямата зала на "Доходно здание" в град Русе, и Дом на културата "Борис Христов" в гр. Пловдив се оказват тесни да поберат всички желаещи да гледат премиерата на най-новия и хитов детски спектакъл с истински кукли "Маша и Mечока - Бъчва с мед", който ще се проведе на 22 април за гр. София, 23 април - Пловдив и 27 април - Русе.

"Маша и Мечока: Бъчва с мед" (Снимка: Joker media)

Заради големия интерес, билетите за първите представления бяха разпродадени за броени дни.

За всички зрители, трупата от Русия ще излезе за второ представление отново на сцената в 16.00 часа за София, 17.30 часа за Русе и за Пловдив - 16.00 часа.

Специално за малките зрители, съобразено с тях, представлението е с продължителност един час, по време на който музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: любвеобилната и изтощителна Маша, която е подготвила поредните си изненади за родната публика, и добродушният гигант Миша, обожаващ мед, който похапва с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки. Миша обича спокойствието, докато палавата Маша вилнеее в къщичката му.

"Маша и Мечока: Бъчва с мед" (Снимка: Joker media)

Руският анимационен сериал "Маша и Мечока" е преведен на 35 езика и се излъчва в повече от 100 страни по света. За да е по-достъпен за българската публика, той е адаптиран и с дублаж на български език.

Билети можете да закупите от мрежата на Eventim.bg

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Сатирата поставя "Пазар за мъже" от Жан-Клод Дано

Очаквана премиера: 29 и 30 март, сцена Comedy Bar Happy Сатира

Здравка Евтимова представя "Луничави разкази"

Събитието е на 8 февруари в книжния център "Гринуич" в София

На 9 февруари е премиерата на новия български филм "Пулсът на танца"

Режисьор е Георги Костов, който е и съсценарист, заедно с актьора Георг Киряков. Самият Георг от 5-годишен се занимава със спортни танци и повече от 15 години е свързан професионално с тях и е в главната роля