Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Куче и котка обичат да пътуват и изследват света заедно

НЕОБИЧАЙНИ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ

Куче и котка обичат да пътуват и изследват света заедно

Трогателното приятелство на две спасени от приют животни

Още

Невероятният живот на кучетата Хъски, които дърпат шейните

Невероятният живот на кучетата Хъски, които дърпат шейните

Когато любителите на приключения Синтия Бенет и приятелят й Андре решили да си осиновят кученце, те искали голдън ретривър, докато не попаднали на Хенри в приют за кучета. Той бил само на 14 седмици, но вече изглеждал пет пъти по-голям от връстниците си там.

"Когато влязох в клетката на Хенри, той веднага си сви в скута ми и отпусна глава в ръцете ми. Вече знаех, че съм го открила", казва Синтия.

Хенри, който е смесица от овчарка, хъски, боксер и стафордширски териер, веднага станал член на младото семейство и само след три дни го завели на първото му пътуване.

"Умел катерач, той още първия път намери най-стръмната и висока скала и се затича към върха, за да погледне през ръба й. Оттогава започнахме да го наричаме нашата "малка планинска коза", разказва Синтия.

Преди няколко месеца двамата решили, че искат да имат и друг домашен любимец. Синтия мечтаела за коте и след пет месеца търсене в приютите те открили сиамския мелез на име Балу.

"Притеснявахме се как ще се разбират двамата, но още щом се видяха Хенри и Балу станаха неразделни", споделят Синтия и Андре. Малкият котарак толкова се привързал към новото си семейство, че веднага започвал да скимти и драска по вратата, ако не го вземат със себе си.

Така авантюристите Хенри и Балу станали задължителни спътници в пътешествията на Синтия и Андре из зашеметяващите национални паркове на Колорадо, горите, пясъчните дюни, планините и язовирите.

"Малките крака на Балу се уморяват и той често се качва в раниците ни, на гърба на Хенри или дори на главата му. Откакто започнахме да взимаме Балу в пътешествията ни, Хенри се превърна в негов по-голям брат", разказва Синтия.

Запознайте се с Хенри и Балу, осиновените домашни любимци, които обичат да опознават природата заедно:

Можете да следите техните проключения в Instagram.

Източник: culturainquieta.com

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

България е в ТОП 10 в света по участия във фото конкурса Huawei Next-Image Awards 2020. Остават още 2 дни да се включите!

Освен богатия световен паричен и предметен награден фонд, Huawei България предоставя и 3 допълнителни атрактивни награди, специално и само за участници от България

"Висяща" фотоизложба в "Капана" показва улиците на Пловдив и техните скрити съкровища

Изложбата на пловдивския фотограф Александър Карамфилов е част от програмата на "Лято в Капана"

Huawei Next-Image Awards 2020: 5 съвета от Крис Захариев за победа във видео категорията

Младият кинорежисьор и влогър споделя стъпките към победа в категория "Live moments"

"Съпреживяване на дивото" с Богдан Боев и Ивайло Зафиров

Фотографската изложба можете да видите от 22 юли 2020 до август 2020 г. в галерия Little Bird Place

"На снимки с Фелини", когато всички роли се играят от "вълшебника Федерико"

Фотографската изложба по улица "Париж" в столицата, е посветена на 100-годишнината от рождението на гениалния режисьор и надниква в реализирането на филмите му