Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Отменя се концертът на Дейвид Гарет и Жулиен Куентин в София

ВИРТУОЗИ

Отменя се концертът на Дейвид Гарет и Жулиен Куентин в София

Краен срок за връщане на билетите: 25 август 2018 г.

Класическият концерт на Дейвид Гарет с пианиста Жулиен Куентин, който трябваше да се състои на 4 февруари в зала 1 на НДК, окончателно се отменя. В края на януари музикантът внезапно заболя от дискова херния и освен в София отложи за неопределено време гостуванията си в Парма, Грац, Люцерн и Киев.

Още

Дейвид Гарет идва в София с класическата си програма|отложен

Дейвид Гарет идва в София с класическата си програма|отложен

Организаторите на концерта BG Sound Stage направиха всичко възможно да осигурят нова дата за класическия концерт на Гарет в България, като изчакаха определения от лекарите и от мениджърския му екип срок от шест седмици. Единствената възможност, обаче, Гарет да гостува с класическата си програма в София е през 2020 г., обявяват неговите мениджъри. Причините са вече планирания и натоварен график на музиканта през следващите месеци и неяснота за здравословното му състояние.

Пренасрочване за такъв дълъг период е неприемливо и не е в интерес на българската публика, смятат от BG Sound Stage и обявяват канселиране на концерта. Парите от билетите ще бъдат върнати.

 

"Чувствам се малко по-добре, но за съжаление възстановителният процес продължава по-дълго от очакваното," казва в официално обръщение в сайта си Дейвид Гарет на 13 март, с което обяви отпадането на още седем концерта, сред които в Майнхайм, Регенсбург и Есен.

 

"Прогнозите на моите лекари са все още обнадеждаващи и те очакват пълното ми възстановяване. Но в момента за мен е много важно да се грижа за себе си и да дам на тялото си необходимото време за пълно възстановяване".

 

25 са отменените концерта на Дейвид Гарет в различни европейки градове от началото на януари до средата на април, като графикът на турнето му непрекъснато търпи промени.

 

В програмите със симфонични оркестри той беше заместен от други музиканти като младия цигулар Рей Чен, изгряващата звезда 16-годишната американка Ели Чой или Найджъл Кенеди. Замяната на Гарет с други музиканти, обаче, предизвиква недоволство от страна на публиката.

 

Всички билети могат да се върнат от мястото, от което са закупени

 

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

 

- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

 

- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

 

Краен срок за връщане на билетите - 25 август 2018 г.  

_______________________________

Impressio напомня, че Дейвид Гарет пристига в София за концерта си в Арена Армеец на 6 юни 2018 от 20ч., който е част от  световното му турне "Explosive Live".

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне

Визуалните и сценични решения, създадени за грандиозния му концерт на НС "Васил Левски" се пренасят в Стара Загора, Русе, Варна, Бургас и Пловдив

Цветя и музика с виртуозите от "Кварто" Квартет и специалните им гости

Романтичният концерт ще събере за първи път заедно на сцената Мария Илиева и Донка Ангъчева, а специално от Виена ще пристигне колекционерски Bösendorfer роял

"Танго мечти" за откриването на 24-тия "Европейски музикален фестивал" - София

Концертът събира заедно двама забележителни български музиканти и ще пренесе слушателите във вълшебния свят на аржентинската музика

Новият Клуб "Cantus Firmus" ще подпомага развитието на младите български музиканти

Клубът беше учреден в изисканата обстановка на столичния Военен клуб, на 21 февруари в София

Великолепният спектакъл на операта "Евгений Онегин" на сцената на Старозагорската опера

На 24 февруари сопраното Гергана Георгиева ще направи своя дебют в ролята на Татяна, а в ролята на Онегин зрителите ще видят Йосиф Славов